Yerleşik yabancılar sokak hayvanları için kermes düzenledi

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side Mahallesi'nde yaşayan yerleşik yabancılar sokak hayvanları yararına kermes düzenledi. Side'de bir kafede bir araya gelen Side Hayvan Dostları Platformu üyeleri evlerinde kullanmadıkları eşyalarını...

Google Haberlere Abone ol
Yerleşik yabancılar sokak hayvanları için kermes düzenledi

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side Mahallesi'nde yaşayan yerleşik yabancılar sokak hayvanları yararına kermes düzenledi. Side'de bir kafede bir araya gelen Side Hayvan Dostları Platformu üyeleri evlerinde kullanmadıkları eşyalarını satışa çıkardı. Yerleşik yabancıların kermesine kafenin işletme sorumlusu Ahmet-Malin Şensoy çifti de destek verdi.

Side Hayvan Dostları Platformu adına açıklama yapan Patricia Clayton, satıştan elde ettikleri tüm geliri sokak hayvanlarının beslenmesi, korunması ve kısırlaştırılması için harcanacağını söyledi.

Side Hayvan Dostları Platformu'nun 200 üyesinin bulunduğunu belirten Clayton, bu hafta topladıkları yardımları Leydi Gaga ismini verdikleri sokak köpeğinin barınak, yiyecek, sağlık ve kısırlaştırma çalışmasına harcayacaklarını kaydetti.

Hayvan sever dostları Paula Milsome, Sara Usluca ve Sally Philpot ile birlikte Side'de sokak hayvanlarına destek çıkmaya çalıştıklarını belirten Clayton, "Her hafta düzenlediğimiz etkinlikle sokak hayvanlarına sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bizim için bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Sokak hayvanlarına bir insan olarak sahip çıkmak zorunda olduğumuza inanıyorum. Onun için hayvan dostlarını sokak bir hayvan gördüğünde sahip çıkmak için güç birliği yapalım. " dedi.

Side Veterinerlik Kliniği Sahibi Veteriner Hekim Mustafa Koç, yerleşik yabancıların sokak hayvanlarına karşı gösterdiği duyarlılığa hayran kaldığını söyledi.

Sokak hayvanlarının tedavisini ücretsiz yaptığını belirten Koç, Side'de yerleşik yabancıların sokak hayvanlarının korunması ce sahip çıkılması adına yaptıkları sosyal projelere bir veteriner hekim olarak hep destek olacağını ifade etti. CİHAN

Yorumlar