Yerköy’de polis haftası etkinliklerle kutlandı

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Google Haberlere Abone ol
Yerköy’de polis haftası etkinliklerle kutlandı

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında hazırlanan 169. Yıl pastası, İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe tarafından kesildi.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama programı İlçe Emniyet Müdürlüğünde verilen kokteyle devam etti. Kokteyle Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İlçe jandarma komutanı M. Deniz Işıklar, Cumhuriyet Savcısı Gürhan Okan Us, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, siyasi parti ilçe başkanları, Kale Seramik Özel OSB Bölge Müdürü Ekrem Demirarslan, oda başkanları, Adalet Melsek Yüksek Okulu Genel Sekreteri Oğuz Duygu ve İlçede görev yapan polis memurları katıldı.

Yerköy Kaymakamı Şengök, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Kaymakam Şengök, “Türk toplumunun huzuru ve barışı için gecesini gündüzüne katarak ve bunun yanında canlarını ortaya koyarak görev yapan polis teşkilatının 169. kuruluş yılını kutluyorum.” dedi.

Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe de Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak verilen görevin en iyisini yapabilme çabası içerisinde olduklarını vurgulayarak, etkinliğe katılan davetlilere teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar