Yerköy’de emekli sağlık personelinden cadde ismi isteği

Yerköy ilçesinde bir grup sağlık çalışanı emeklisi, ilçe hastanesinde daha önce uzun yıllar başhekimlik görevini yürüten Dr.

Google Haberlere Abone ol
Yerköy’de emekli sağlık personelinden cadde ismi isteği

Yerköy ilçesinde bir grup sağlık çalışanı emeklisi, ilçe hastanesinde daha önce uzun yıllar başhekimlik görevini yürüten Dr. Remzi Kaleli’nin isminin hastane caddesine verilmesini istiyor.

Emekli hastane personelinden Bekir Minnar, Asaf Erbaş, Satı Erbaş ve diğer emekliler, hastanenin fiziki ve genel anlamda gelişmesine önemli katkılar sağlayan Remzi Kaleli’nin adının hastane caddesine verilmesinin kendilerini çok mutlu edeceğini söyledi. Grup adına açıklama yapan Satı Erbaş, "Şimdiki belediye önündeki parkın yerinde Sağlık Merkezi olduğu dönemde başhekimlik görevindeyken, yeni hastanenin yapımında ilgili yerlerle diyalog kurup büyük emek ve gayret gösteren ve Yerköy’e hizmet kalitesi yüksek bir hastane kazandırılması ve aktif hale gelmesinde katkıları olan Dr. Remzi Kaleli isminin hastane caddesine verilmesini istiyoruz. O dönemde çevremizde olmadığı kadar hizmet standartı yüksek hastaneyi ilçemize kazandıran ve 20 yıl başhekimliğini yürüten Remzi Kaleli ismini yaşatılması, ahde vefanın en güzel örneğini oluşturacaktır. Sağlık teşkilatının Yerköy’deki kurucusu olması Remzi Bey’in ismini biraz daha ön plana çıkarmaktadır. Bu yöndeki talebimizi Belediye Başkanımız Mehmet Ağaoğlu’na da iletmiş bulunmaktayız." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar