Yerköy zabıtası ekmek fırınları denetlendi

Yerköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde bulunan fırınlarda denetim yaptı. Denetimlerde genellikle ekmek gramajı, genel hijyen ve işletme ruhsatlarına dikkat edildi. Yerköy Belediyesi Zabıta Müdürü Bahri Tokgöz, denetimler...

Google Haberlere Abone ol
Yerköy zabıtası ekmek fırınları denetlendi

Yerköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde bulunan fırınlarda denetim yaptı. Denetimlerde genellikle ekmek gramajı, genel hijyen ve işletme ruhsatlarına dikkat edildi.

Yerköy Belediyesi Zabıta Müdürü Bahri Tokgöz, denetimler sonrası yaptığı açıklamada, insan sağlığının her şeyden önemli olduğunu vurgulayarak gıda üzerine faaliyetini sürdüren işyerlerine denetimlerini sürdürdüklerini söyledi. Tokgöz, "Zabıta ekipleri olarak rutin bir şekilde denetimlerimizi sürdürüyoruz. Bugün de ekmek fırınlarını mercek altına aldık. Ekmek fırınları denetiminde hijyen kuralları ve ekmek gramajları tartılarak denetlendi. Önceliğimiz elbette ki halkın sağlığını birebir ilgilendiren hijyenik kuralların denetimi oldu. Bu konuda hiç bir zaman tavizkar davranmadık. Amaç halkın sağlığını korumaktır. Tüketici haklarının korunması için denetimlerimiz aralıksız sürecek." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar