Yerelden ulusala haber üreten KHA 4 yaşında

Kars'ta yerelden ulusala haber üretme, Kafkaslar ile Doğu Anadolu'nun sesini duyurma yanı sıra tanıtımına katkı sunma idealiyle yola çıkan ve kuruculuğunu Bedir Altunok'un yaptığı, Kafkas Haber Ajansı (KHA) yayın hayatında 4.

Google Haberlere Abone ol
Yerelden ulusala haber üreten KHA 4 yaşında

Kars'ta yerelden ulusala haber üretme, Kafkaslar ile Doğu Anadolu'nun sesini duyurma yanı sıra tanıtımına katkı sunma idealiyle yola çıkan ve kuruculuğunu Bedir Altunok'un yaptığı, Kafkas Haber Ajansı (KHA) yayın hayatında 4. yılını doldurdu.

Bölgede ilk olma özelliğine sahip ajansın kurulduğu ilk günden bugüne yerelden yurt ve dünya geneline bölge halkın sesini duyurmaya çalışan muhabirleri, dördüncü yaşlarını doldurmanın mutluluğunu yaşıyor. Ajans Genel Müdürü Altunok, dördüncü yıllarına birçok zorlukları aşarak geldiklerini, önümüzdeki zaman zarfında da haber ağını genişleterek çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Bölgenin gururu olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kafkas Haber Ajansı'nın, genel merkezinin Kars'ta bulunduğunu hatırlatan Altunok, "İlkeli, tarafsız ve objektif yayıncılık anlayışıyla hareket etmekteyiz. Genellikle özel haber üreten ve abonelerine servis eden ajansımız, ulusal içerikli yayınlar da yaparak bölgenin tanıtımına önemli katkı sunmaktadır. Bu bağlamda dünyanın birçok ülkesinden de takip edilmekteyiz." dedi.

Yurtta ve dünyada yaşanan gelişmeleri insanlarımıza doğru bilgi ile aktarma kutsallığı çerçevesinde haberciliğin, aslında çok kutsal bir meslek olduğunu da vurgulayan Altunok, "Bölgemizin sesini daha çok duyurup bölge kalkınmasına da katkı sağlamaya çalışıyoruz. Allah nasip eder ise önümüzdeki yıllar için hedeflerimiz daha büyüktür. Bütün yurtta muhabir ağımızı genişletip, ilerleyen yıllarda büro sayımızı çoğaltmayı hedefliyoruz. Yeni yaşımız Karsımıza, bölgemize, ülkemize hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar