Yerel basına tanıtım TIR'ı desteği

Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO) tanıtım TIR'ı bir aylığına Aydın yerel basının tanıtımına ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Yerel basına tanıtım TIR'ı desteği

Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO) tanıtım TIR'ı bir aylığına Aydın yerel basının tanıtımına ayrıldı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla il genelinde tanıtım yapacak Aydın tanıtım TIR'ında yerel gazeteler stantları gösterime sunuldu. Aydın’ın yerel medyası, görsel ve internet medyası da dahil, mecmua ve dergileri de içine alacak şekilde tanıtmayı hedefledikleri için böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Tanıtım TIR'ımız Aydın’daki yayınların tanıtılması amacıyla pazartesi günü Çine ilçemizden başlamak üzere tüm ilçelerimizi gezecek. Pu projemiz yaklaşık bir ay sürecek. Bu arada 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü de kutluyorum. Temmuz ayında planlanan projemizin bu güne ve böyle anlamlı bir güne denk gelmesi bizi daha çok mutlu etti.” dedi.

Aydın Ticaret Odası’nın bu çalışmasının gazetecilerin gününe ayrı bir anlam kattığını belirten Aydın Valisi Erol Ayyıldız, “Aydın Ticaret Odamızın tanıtım TIR'ı daha önce 32 ili gezerek ilimizin tanıtımına ciddi katkı sağladı. Şimdi de bir ay boyunca Aydın basınımızın tanıtımına ciddi katkı sağlayacak. Bu kapsamda aynı yerel medyanın var oluş mücadelesindeki dünden bu güne verdiği mücadele de anlatılmaya çalışılacak. Yerel medya Aydın’da ciddi anlamda bir kalite yakalamış vaziyettedir. Ben 30 yıllık meslek hayatımda gördüğüm hem anlayış, hem çalışanlar hem de ortaya koymuş oldukları eserleri ile Aydın basınını takdire şayan başarılı çalışmalarını kutluyorum. Bu anlamda Aydın medyasının tanıtılmasının önemli olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Forum Aydın'daki programa Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Sefa Yüksel ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Suat Deniz ve Aydın Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aydın’ın yanı sıra çalışan gazeteciler katıldı. CİHAN

Yorumlar