YENİMEK'te Soma kermesi

Ankara Yenimahalle Belediyesi, sevilen sanatçıları Yenimahalelilerle buluşturmaya devam ediyor. Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK), geliri Soma’da şehit olan madencilerin ailelerine verilmek üzere yıl sonu kermesi düzenlerken, destek...

Google Haberlere Abone ol
YENİMEK'te Soma kermesi

Ankara Yenimahalle Belediyesi, sevilen sanatçıları Yenimahalelilerle buluşturmaya devam ediyor. Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK), geliri Soma’da şehit olan madencilerin ailelerine verilmek üzere yıl sonu kermesi düzenlerken, destek veren Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçısı Sevcan Orhan vatandaşlarla bir araya geldi.

Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Aras’ın da katıldığı programda, ilk olarak sahneye çıkan Ersin Perçin türkülerini seslendirdi. Yenimahalle Belediyesi TUBİL Halk Dansları Topluluğu’nun Roman dans ile renk kattığı program vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Ragıp Tüzün Parkı’nda düzenlenen organizasyonda, yeni albümünü imzalayarak vatandaşlara hediye eden Sevcan Orhan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar başta olma üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti. İzleyenler türkülere hep bir ağızdan eşlik ederken, eğlenen vatandaşlar, Sevcan Orhan imzalı albümleri almak için uzun kuyruklar oluşturdu.

GELİRLER SOMA’YA

YENİMEK kursiyerlerinin el emeklerinin de görücüye çıktığı programda, satıştan elde edilen gelirler Soma’da yaşamını yitiren madencilerin ailelerine bağışlandı. Babalar Günü'nü de unutmayan Yenimahalle Belediyesi Ragıp Tüzün Parkı’nda babalara kemer dağıtıldı.

CİHAN

Yorumlar