YENİMEK kursiyerleri emeklerini sergiledi

Ankara Karşıyaka ve Susuz YENİMEK kursiyerleri bir yıl boyunca uzun çabalar sonucu ortaya çıkarttıkları el emeği göz nuru ürünleri görücüye çıkardı. 12 noktada 11 bin kursiyere, 200’ün üstünde öğretmen tarafından 60 branşta eğitim...

Google Haberlere Abone ol
YENİMEK kursiyerleri emeklerini sergiledi

Ankara Karşıyaka ve Susuz YENİMEK kursiyerleri bir yıl boyunca uzun çabalar sonucu ortaya çıkarttıkları el emeği göz nuru ürünleri görücüye çıkardı. 12 noktada 11 bin kursiyere, 200’ün üstünde öğretmen tarafından 60 branşta eğitim veren YENIMEK, her yıl büyük başarılara sahne oluyor.

Kursiyerlere destek olmak için sergiye katılan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, gösterdikleri çabadan dolayı kursiyerlere teşekkür ederken, Susuz YENIMEK kurs merkezinde bulunan doğuştan engelli 16 yaşındaki kursiyerin yapmış olduğu yağlı boya tabloları da hayranlıkla inceledi. Susuz YENIMEK kurs merkezinde 1 yıl boyunca eğitim gören 16 yaşındaki doğuştan engelli kursiyer Hilal Batu, sergi ziyaretçilerini hayran bıraktı. Hayal gücünü tuvale aktaran Batu, renkli dünyasının kapısını sergi ziyaretçilerine açtı.

YENİMEK Kursiyerleri Yıl Sonu Sergi açılışını yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi olarak YENİMEK kurslarına büyük bütçe ayırarak önem verdik. Ara elemen yetiştirmek, sizleri iş sahibi yapmak, hem ekonomiye hem eğitime destek vermeyi amaçlıyoruz. Her geçen gün göğsümüzü kabartan ürünler ortaya çıkıyor. Sizlerle gurur duyuyorum. Yenimahalle’de herkesin belediyesi olmaya çalıştık. Türkiye’de ses getiren bir belediye olduk.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar