Yenimahalleliler hamamda terleyecek

Ankara Yenimahalle Belediyesi, vatandaşların keyifli vakit geçirmesi için dev yatırımlara imza atmaya devam ediyor. Belediyenin mart ayında hizmete açtığı Yenimahalle Pazarı ve Sosyal Tesisi’nin içerisinde yer alan bay ve bayan hamamları ve...

Google Haberlere Abone ol
Yenimahalleliler hamamda terleyecek

Ankara Yenimahalle Belediyesi, vatandaşların keyifli vakit geçirmesi için dev yatırımlara imza atmaya devam ediyor. Belediyenin mart ayında hizmete açtığı Yenimahalle Pazarı ve Sosyal Tesisi’nin içerisinde yer alan bay ve bayan hamamları ve yüzme havuzu ise gün sayıyor.

Klasik pazar anlayışına yeni bir boyut kazandıran ve açıldığı günden beri pazar alışverişini keyfe dönüştüren Yenimahalle Pazarı ve Sosyal Tesisi, içinde barındırdığı unsurlarla göz dolduruyor. Tesiste vatandaşların stres atıp, keyifli vakit geçirecekleri alanlar yer alıyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkanvekili Mehmet Kartal’la birlikte Yenimahalle Pazarı ve Sosyal Tesisi içerisinde yer alan ve inşaatları hızla devam eden yüzme havuzu, bay-bayan hamamı ve dinlenme alanlarını gezdi.

TÜRK MİMARİSİNİ YANSITAN HAMAM

Büyük bölümü tamamlanan ve Türk mimarisinin en güzel örneklerini yansıtılarak yapılan hamamda incelemelerde bulunan Yaşar, tesisin çok yakında Yenimahalle halkına kapılarını açacağını söyledi.

İnsanların hamamlarda ve havuzda günün yorgunluğunu atacağını ve evlerine mutlu bir şekilde gideceğini ifade eden Yaşar, “Halkımızın mutluluğu ve memnuniyeti her şeyden önemli” dedi. Hamamı oldukça beğenen Yaşar, burada objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.

Ardından pazarın içerisine dükkan açan esnafa hayır olsun ziyaretinde bulunan Yaşar, esnafla ayaküstü sohbet edip, bol kazançlar diledi.

CİHAN

Yorumlar