Yenimahalleli kadınlar matinede coştu

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin dokuzuncusunu düzenlediği “Kadınlar Matinesi” hanımları coşturdu. Kadınların günlük dertlerinden uzaklaşıp stres attığı matinede, bayanlar halaylar ve oyun havalarıyla sahneyi boş bırakmadı. Bir günü...

Google Haberlere Abone ol
Yenimahalleli kadınlar matinede coştu

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin dokuzuncusunu düzenlediği “Kadınlar Matinesi” hanımları coşturdu. Kadınların günlük dertlerinden uzaklaşıp stres attığı matinede, bayanlar halaylar ve oyun havalarıyla sahneyi boş bırakmadı. Bir günü gönüllerince eğlenerek geçiren Yenimahalleli kadınlar, kendilerine bu fırsatı veren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a minnettar olduklarını söyledi.

Yenimahalle Belediyesi İlk Adım Düğün Salonu’nda gerçekleşen matinede eğlence doruğa çıkarken, matineye katılan kadınlar arasından kura çekilerek hediye dağıtıldı. Oryantal dans yarışmalarının da düzenlendiği matinede yarışmayı kazanarak hediye alan hanımlar canlı müzik eşliğinde şarkılara da eşlik etti.

Matineye teşrif eden Başkan Yaşar, 30 Mart yerel seçimlerinde kendisine verdiği desteklerden dolayı tüm hanımlara teşekkürlerini sundu. “Yenimahalle cumhuriyetin ilçesidir ve cumhuriyete yakışır bir şekilde de gelişmeye devam edecek” diyen Yaşar, “Yenimahalle’yi huzurlu ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Şentepe ve Demetevler’de de yeni hanımlar lokallerini sizler için açacağız.” dedi.

CİHAN

Yorumlar