Yenimahalle'deki engelli kadınlar ‘el ele’

Engellilere yönelik çalışmaları ile dikkatleri çeken Yenimahalle Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de engelli kadınları ve ailelerini unutmadı.

Google Haberlere Abone ol
Yenimahalle'deki engelli kadınlar ‘el ele’

Engellilere yönelik çalışmaları ile dikkatleri çeken Yenimahalle Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de engelli kadınları ve ailelerini unutmadı. Engelliler Birimi, CHP Batıkent Temsilcilik Kadın Kolları Engelliler Komisyonu, CHP Engelliler Üst Kurulu İç Anadolu Bölge Temsilciliği engelli kadınlar için el ele verdi.

    Etkinliğe Belediye Başkanı Fethi Yaşar başta olmak üzere CHP İlçe Başkanı Ali Buçan ve örgütü, Yenimahalle Belediyesi Engelliler Birim Müdürü Selçuk Koçak, CHP Batıkent Temsilcilik Kadın Kolları Engelliler Komisyonu Başkanı Keriman Demirel, CHP Engelliler Üst Kurul İç Anadolu Bölge Temsilciliği Başkanı Cemal Kaman katıldı.

    Batıkent Ek Hizmet Binası, La Mode Salonu’nda düzenlenen 'El Ele Etkinliği'nde Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, engelli vatandaşlara çok amaçlı projeler ile hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.
Yaşar, “Görevi devraldığım zaman engelliler için kolları sıvadık. Engelli vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak ve sosyal hayata katılımlarını sağlamak için birbirinden önemli projeleri hayata geçirdik. Bölgemizdeki engelli vatandaşları tespit ettik ve onlara yardımcı olmak için engelli birimini kurduk. Engelli vatandaşlarımızın sağlıklı vatandaşlar gibi hizmet görmesini sağlamaya çalışıyoruz. Engellilerin hayatını kolaylaştırıcı adımlar attık. Çünkü hepimizi birer potansiyel engelliyiz.” diye konuştu.

    CHP Yenimahalle İlçe Kadın Kolları Başkanı Samiye Genç ise “Bu etkinliği düzenleyen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Ülkemiz de kadın olmak zor ama engelli bir kadın olmak çok daha zor” dedi.
Yüzlerce engelli kadının bir araya geldiği 'El Ele Etkinliği'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü coşku ve neşe ile kutlandı. Canlı müzik eşliğinde eğlenen kadınlar, unutulmaz bir gün geçirdi. CİHAN

Yorumlar