Yenimahalle’de yaz konserleri başlıyor

Ankara Yenimahalle Belediyesi, bu yaz da sevilen sanatçıları vatandaşlarla buluşturacak. İlk olarak YENİMEK Yıl Sonu Şenliği’nde Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Sevcan Orhan türkü söyleyecek, Okula Veda Yaza Merhaba etkinliğinde ise...

Google Haberlere Abone ol
Yenimahalle’de yaz konserleri başlıyor

Ankara Yenimahalle Belediyesi, bu yaz da sevilen sanatçıları vatandaşlarla buluşturacak. İlk olarak YENİMEK Yıl Sonu Şenliği’nde Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Sevcan Orhan türkü söyleyecek, Okula Veda Yaza Merhaba etkinliğinde ise Kubat sahneye çıkacak.

YENİMEK, kursiyerlerin bir yıl boyunca yaptıkları ürünlerin sergileneceği yıl sonu şenliğinde Sevcan Orhan sahne alacak. 8 Haziran Pazar Günü saat 14.00’te Ragıp Tüzün Parkı’nda gerçekleşecek olan etkinlikte, Sevcan Orhan’ın yeni albümünün tanıtımı ve imza günü de gerçekleşecek. Öte yandan, kursiyerlerin el emeği, göz nuru eserlerinin sergilenip, satılacağı sergiden elde edilen gelir, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında yaşamını yitiren madencilerin ailelerine bağışlanacak.

OKULA VEDA YAZA MERHABA

15 Haziran Pazar günü ise sevilen sanatçı Kubat’ın konseri ile Yenimahalleliler yaza merhaba diyecek. Batıkent Meydan AVM’nin önünde saat 19.30’da başlayacak konserle Yenimahalle halkı yaz tatiline keyifli bir başlangıç yapacak. Kubat, en sevilen türkülerini seslendirecek. Yaz boyunca keyifli etkinliklerle Yenimahalle halkına hizmet vereceklerini ifade eden Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yaz tatiline sevilen iki sanatçımızın konserleri ile başlayacağız. Yaz boyunca da her yaş grubundan ve her kesimden insana hitap edecek etkinliklerle halkımıza güzel bir yaz dönemi yaşatmayı hedefledik.” dedi. Konserlerin ücretsiz olacağını hatırlatan Yaşar, tüm Yenimahalle halkını Sevcan Orhan ve Kubat konserlerine davet etti.

CİHAN

Yorumlar