Yenimahalle'de şizofreni hastalarına yemek desteği

Yenimahalle Belediyesi, şizofreni hastalarının ve diğer ruhsal hastalıkların tedavisi, rehabilitasyonu, hasta ve hasta yakınlarının dayanışmasını sağlamak amacıyla bir araya gelen Ankara Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Derneği Federasyonu’nun.

Google Haberlere Abone ol
Yenimahalle'de şizofreni hastalarına yemek desteği

Yenimahalle Belediyesi, şizofreni hastalarının ve diğer ruhsal hastalıkların tedavisi, rehabilitasyonu, hasta ve hasta yakınlarının dayanışmasını sağlamak amacıyla bir araya gelen Ankara Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Derneği Federasyonu’nun öğle yemeklerini veriyor.

Belediyenin göstermiş olduğu bu örnek davranıştan dolayı federasyon yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Üyeler, "Hastalarımızın ve derneğimizin her zaman yanınızda oldunuz. Sağlık alanında yaptığınız tüm çalışmalarınızı takdir ediyoruz. Ayrıca federasyonumuzda bulunan hastalarımızın öğle yemeğini karşıladığınız için sizlere teşekkür ediyoruz ve başarılarınızın devamını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

"HALK SAĞLIĞININ TAKİPÇİSİYİZ"

Sağlıklı bir yaşam sürmenin her insanın hakkı olduğunu dile getiren Yaşar, "Türkiye’de adını bilmediğimiz hastalıklar çoğalıyor. Yenimahalle Belediyesi olarak vatandaşlarımızı bilinçlendirmek adına belirli aralıklarla sağlık seminerleri, ücretsiz sağlık taramaları gerçekleştiriyoruz. Hizmetlerimizi vatandaşlarımızın ayağına kadar götürüyoruz. 5 yıl boyunca yaklaşık 20 bin vatandaşı sağlık kontrollerinden geçirdik ve 30 bine yakın ilçe sakinini ise panel, konferans, eğitim çalışmaları ve seminer gibi aktiviteler düzenleyerek bilgi sahibi olmalarını sağladık." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar