Yenimahalle'de oyların toplandığı merkezde bekleyiş sürüyor

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde oyların toplanıldığı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ndeki vatandaşların bekleyişi devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Yenimahalle'de oyların toplandığı merkezde bekleyiş sürüyor

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde oyların toplanıldığı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ndeki vatandaşların bekleyişi devam ediyor.

Dün sabah saatlerinden itibaren seçim sonuçlarına itiraz eden ve oyların tekrar sayılmasını isteyen vatandaşlar, Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde bugün de bekleyişlerini sürdürdü. Polis ekipleri, kültür merkezi kapısında ve Yenimahalle İlçe Seçim Kurulu önünde güvenlik önlemlerine artırdı.
Zafer Aksoy isimli vatandaş, onurları haklı mücadeleleri için burada olduklarını belirterek, "Hak ettiğimizi ve hakkımızda olanı gönül razılığı ile hoş bir şekilde karşılayıp evimize gitmek için gönüllü olarak oyumun peşindeyim olumlu olumsuz sonucun peşindeyiz. Gece gündüz demeden nöbetleşe bekliyoruz. Onurumuzu bekliyoruz oyumuzu bekliyoruz. İhtiyaçlarımızı buradaki insanlarla hep beraber arkadaşlarımızla birlikte çok güze bir yardımlaşma örneği var. Kimisi su kimisi yiyecek evinden odun getirenleri gördük battaniye getirenler harika bir ortam. Bunları gördükçe korkanlar bizden korksun. Güzel bir ortamımız var güzel bir paylaşım var bekliyoruz oyumuzun peşindeyiz bugünkü açıklamayı bekliyoruz müspet ya da menfi sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi.

Bekleyenlerden Ali Uzun ise İstanbul Kadıköy ilçesinden geldiğini söyledi. Uzun,
"Mansur Bey’in müthiş mücadelesini Twitter’dan takip ediyoruz. Herkes VPN üzerinden yasakları deliyor biliyorsunuz. Mansur Bey de bu konuda müthiş bir mücadele örneği gösterdi sonuçta haklı bir mücadele bu haklı mücadeleye leke sürdürmek istemiyoruz. Tamamen sakin bir şekilde sonuçları yerinde almak için geldik. İnşallah hakkedilen sonucu alıp buradan İstanbul’a döneceğim." şeklinde konuştu.

Adalet Taştan da oylarına sahip çıkacaklarını ifade ederek, "Hiçbir şey istemiyoruz hakkın galip gelmesini istiyoruz. Hak sahibine iade edilsin başka hiçbir şey istemiyoruz. Ankara halkı hakkına sahip çıksın başka hiçbir dileğimiz yok. Çeşitli şaibeler var burada bakınız burada hiç kimseden hiçbir şey gelmiyor gönüllüler ordusu tüm ihtiyaçlarımı kendimiz karşılıyoruz. 3 gündür buradayız burada yatıyoruz burada kalkıyoruz hiçbir şey beklemeksizin biz Mansur Başkan gönüllüsüyüz sesimiz kısıldı bütün ihtiyaçlarımı kendimiz karşılıyoruz. Kim ne derse desin hak hakkına iade edilsin." açıklamasını yaptı. CİHAN

Yorumlar