Yenimahalle parkları kışın da dolu

Ankara Yenimahalle Belediyesi parkları, kışın da manzarasıyla vatandaşların uğrak yeri olmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Yenimahalle parkları kışın da dolu

Ankara Yenimahalle Belediyesi parkları, kışın da manzarasıyla vatandaşların uğrak yeri olmaya devam ediyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise, vatandaşların buluşma yeri olan parklara kış bakımı yapıyor.

5 yılda 1 milyon 500 bin metrekare yeşil alanı ilçeye kazandıran belediye, 2013 yılının başından beri 40 parkı hizmete açarak Yenimahalle’ye nefes aldırdı. Parkları güzelleştirmek için yaz-kış aralıksız çalışan ekipler, parklarda kış bakımlarını sürdürüyor. Ekipler, bir yandan biriken karları ve kurumuş yapraklar temizlerken bir yandan da ağaçları buduyor.

Öte yandan vatandaşları olası sakatlanmalardan korumak için parklardaki spor sahaları, yürüyüş parkurları da kardan temizlenirken fitness aletlerine de bakım yapılıyor. Ayrıca parkların elektrik tesisatları da bir bir elden geçiriliyor. Hummalı çalışmalar devam ederken vatandaşlar da parklarda spor yapmaya, çocuklarıyla vakit geçirmeye devam ediyor.

Belediyenin hizmetlerinden memnuniyetlerini belediye yetkililerine ileten vatandaşlar, “Çocuklarımız oyun parklarında vakit geçirirken biz de yürüyüş parkurlarında, spor alanlarında spor yapıyoruz. Parklarımız buluşma yerimiz oldu, bize nefes aldırdı. Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi. CİHAN

Yorumlar