Yenimahalle, Kubat ile ‘yaza merhaba’ dedi

Ankara Yenimahalle Belediyesi 'Okula Veda, Yaza Merhaba' adı altında düzenlelediği Kubat konseriyle etkinliklere başladı. Halk sanatçısı Kubat’ı dinlemek için Batıkent Meydan AVM önünde toplanan binlerce kişi hep bir ağızdan şarkılara...

Google Haberlere Abone ol
Yenimahalle, Kubat ile ‘yaza merhaba’ dedi

Ankara Yenimahalle Belediyesi 'Okula Veda, Yaza Merhaba' adı altında düzenlelediği Kubat konseriyle etkinliklere başladı. Halk sanatçısı Kubat’ı dinlemek için Batıkent Meydan AVM önünde toplanan binlerce kişi hep bir ağızdan şarkılara eşlik ederken, danslarla keyifli bir akşam geçirdi.

Yenimahalle Belediyesi TUBİL Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisiyle başlayan etkinliğe; Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, Belediye Başkanvekili Mehmet Kartal ve başkan yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal ve Yaşar Neslihanoğlu ile binlerce Yenimahalleli katıldı.

Açılış konuşmasını yapmak için sahneye davet edilen Yaşar’ı vatandaşlar dakikalarca ıslıklarla alkışladı. Yaşar, “2013-2014 eğitim dönemini başarıyla bitiren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Başarsız olanlardan da üzülmemelerini ve bir sonraki yıl daha çok çalışıp başarılı olmalarını istiyorum. Aileleri, bu çocuklarımıza anlayışla yaklaşarak destek olmalıdır. Yaz boyunca etkinliklerimiz sizler için devam edecek. Yenimahalle’de yaz coşkusunu hep birlikte yaşayacağız.” diye konuştu.

KUBAT, YAŞAR’A HAYRAN KALDI

“Hüznü bilmeyen, neşeyi bilemez” sözleriyle konserine başlayan Kubat, kendisini dinlemeye gelen hayranlarını ‘Gesi Bağları’ ile hüzünlendirip, ‘Ankara’nın Bağları’ ile coşturdu. Yenimahalle’ye daha öncede gelen Kubat, Yenimahalle halkının Başkan Fethi Yaşar’a gösterdiği sevgiye de hayran kaldığını dile getirdi.

CİHAN

Yorumlar