Yenimahalle Kent Konseyi 5 Haziran’da toplanacak

Ankara Yenimahalle Kent Konseyi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar başkanlığında 5 Haziran’da toplanıyor. Konsey, düzenlenecek olan genel kurul toplantısı ile yeni dönemde de faaliyetlerine kaldığı yerden devam edecek. Konsey, şehrin...

Google Haberlere Abone ol
Yenimahalle Kent Konseyi 5 Haziran’da toplanacak

Ankara Yenimahalle Kent Konseyi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar başkanlığında 5 Haziran’da toplanıyor. Konsey, düzenlenecek olan genel kurul toplantısı ile yeni dönemde de faaliyetlerine kaldığı yerden devam edecek.

Konsey, şehrin sorunlarına ışık tutmak, şehrin vizyonunu ve hemşehrilik bilincini geliştirmek, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak üzere halkın yönetime katılımını sağlayacak. 5 Haziran Perşembe günü saat 13.00’te Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek toplantıya, Yenimahalle’de bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının, STK’ların, üniversiteler ve çeşitli siyasi partilerin temsilcileri katılacak.

Toplantıda, yeni dönemde Yenimahalle Kent Konseyi’nde görev yapacak yürütme kurulu ve ihtisas komisyonları oluşturulacak. Her ay düzenli şekilde toplanacak olan konsey üyeleri, Yenimahalle için ürettikleri proje ve fikirleri görüşülmek üzere Yenimahalle Belediye Meclisi’ne ulaştıracak. Meclis tarafından kabul edilmesi halinde bu projeler hayata geçirilecek.

CİHAN

Yorumlar