Yenimahalle kapalı pazarında alışveriş konforu

Sebze ve meyvelerin güneşten zarar görmeden vatandaşlara ulaşması için çabalayan Yenimahalle Belediyesi, kapalı pazar yerinde vatandaşa büyük kolaylık sağlıyor. Alışveriş merkezi havasında alışverişlerini yapan vatandaşlar yazın sıcaktan,...

Google Haberlere Abone ol
Yenimahalle kapalı pazarında alışveriş konforu

Sebze ve meyvelerin güneşten zarar görmeden vatandaşlara ulaşması için çabalayan Yenimahalle Belediyesi, kapalı pazar yerinde vatandaşa büyük kolaylık sağlıyor.

Alışveriş merkezi havasında alışverişlerini yapan vatandaşlar yazın sıcaktan, kışın soğuktan etkilenmiyor.

Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarından kaçmak isteyen ve pazar kültürüne de sahip çıkan vatandaşlar, Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri’ne akın ediyor. Çarşamba ve Pazar günleri hizmet veren pazar yeri, tam donanımlı güvenlik sistemi ve vatandaşın içinin rahat etmesi için pazar çıkışına konulan hassas terazisiyle Yenimahallelilerin bir numaralı tercihi oluyor. Binlerce vatandaşın alışveriş yaptığı pazar yeri, 24 saat boyunca güvenlik kameralarıyla da izleniyor.

İlçe genelinde ise açık pazar yerlerinin üstü kapatılırken yaz, kış fark etmeden dört mevsim hizmet veren kapalı pazar yerleri, vatandaşı aşırı sıcaktan, yağmur ve kardan korunuyor.

CİHAN

Yorumlar