Yenimahalle Belediyesi’nden çalışanlarına müjde

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin çalışanlarına ekonomik destek vermek amacıyla hayata geçirdiği maaş promosyon ihalesi yapıldı. 2 yıl geçerli olmak üzere, belediye personelinin aylık ücretlerinin banka aracılığı ile ödenmesine ilişkin...

Google Haberlere Abone ol
Yenimahalle Belediyesi’nden çalışanlarına müjde

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin çalışanlarına ekonomik destek vermek amacıyla hayata geçirdiği maaş promosyon ihalesi yapıldı. 2 yıl geçerli olmak üzere, belediye personelinin aylık ücretlerinin banka aracılığı ile ödenmesine ilişkin olarak yapılan ihaleye 7 banka katılırken, ihalenin galibi Halk Bankası oldu.

Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran başkanlığında oluşturulan komisyona, konuyla ilgili yöneticilerin yanı sıra işçi ve memur sendikaları temsilcileri de katıldı.

ÇALIŞANLARA 460 LİRA EK ÖDEME

Belediye Encümen salonunda toplanan komisyonda, 2 yıl geçerli olmak üzere imzalanan sözleşmeyle, 6 ayda bir ödenmek üzere her yıl çalışanların ücretlerine ortalama 460 lira ek ücret eklenecek.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çalışanlarının haklarını bu güne kadar hep koruduğunu ve bu günden sonra da son kuruşuna kadar koruyacağını ifade etti.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçimlerinden sonra, Türkiye’de ilk Sosyal Denge sözleşmesini memurlarla kendisinin yaptığını belirten Yaşar, “Çalışanın hakkını alın teri kurumadan ödedim. Onlar daha iyi şartlar altında çalışsınlar diye elimden gelen gayreti gösteriyorum. Promosyon ihalesi tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

CİHAN

Yorumlar