Yeni yılın ilk bot turu Manavgat Irmağı'nda başladı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2014 yılı bot turları başladı. Sultan Botculuk Turizm İşletmeleri yetkilisi Yusuf Yüksel, sezonun ilk turistlerinin İngiliz ve Alman turistler olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Yeni yılın ilk bot turu Manavgat Irmağı'nda başladı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2014 yılı bot turları başladı.

Sultan Botculuk Turizm İşletmeleri yetkilisi Yusuf Yüksel, sezonun ilk turistlerinin İngiliz ve Alman turistler olduğunu söyledi. Son bir hafta içinde görülen güneşli havanın bot turlarını hızlandırdığını belirten Yüksel, firmalarının ırmakta 7, Side'de 2 ve Antalya'da toplamda 10 botlarının turizme hizmet verdiğini kaydetti.

Yeni turizm sezonunda umutlarının iyi olduğunu belirten Yüksel, bölgede bot turuna birinci sırada Almanlar, ikinci sırada İngilizler, üçüncü sırada Ruslar, dördüncü sırada Hollandalılar, beşinci sırada Belçikalılar, altıncı sırada Norveçliler, yedinci sırada İsveçliler, sekizinci sırada Finlandiyalılar, dokuzuncu sırada Danimarkalılar ve onuncu sırada İsraillilerin çıktığını söyledi. Yüksel, "Sezonun ilk turunu yaptık. Sezonun iyi geçeceğine inanıyoruz. Geçen yıl en fazla bot turuna Almanlar çıktı. Bu sene de Almanların birinci sırada olacağını inanıyoruz." dedi. CİHAN

Yorumlar