Yeni yılın ilk bebeğini siyasiler çok sevdi

Bursa'da yeni yılın ilk dakikalarında Zübeydehanım Doğumevi'nde dünyaya gelen bebek ile 2013’ün son bebeği siyasilerin ilgi odağı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yeni yılın ilk bebeğini siyasiler çok sevdi

Bursa'da yeni yılın ilk dakikalarında Zübeydehanım Doğumevi'nde dünyaya gelen bebek ile 2013’ün son bebeği siyasilerin ilgi odağı oldu. Bebekleri babadan önce siyasiler gördü. Baba Serkan Atasu, siyasilerin ve basın mensuplarının ilgisi karşısında şaşkınlık yaşadı. Bebeğe ilk altını AK Parti milletvekilleri taktı. CHP Milletvekili Sena Kaleli ve il yöneticileri de hastaneye gelerek bebeklere altın taktı.

Zübeydehanım Doğumevi’nde 2013’ün son bebeği ile yeni yılın ilk bebeğinin doğumu renkli geçti. 2013 yılının son dakikalarında Aydın ve Sevda Demir çiftinin 3 bin 530 gram ağırlığında erkek bebekleri dünyaya geldi. Hastane görevlileri, baba Demir’e müjdeli haberi vermek için büyük gayret gösterdi. Hastane ortasında babanın ismini duyuran güvenlik elemanları, hastane kantinine koşarak baba Aydın Demir’i aradı. Kantinde de bulunamayan babanın hastaneden ayrılarak evine istirahate gittiği ortaya çıktı.

Yeni yılın ilk bebeği ise saat 00.05’te dünyaya geldi. Serkan (37) ve Gülşen Atasu (27) çiftinin 'Muzaffer' isimli bebeği siyasilerin ilgi odağı oldu. 2014 yılının ilk bebeği 3 kilo 540 gram olarak dünyaya geldi. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve Hakan Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkan Vekili Cemalettin Torun, yeni yılın ilk bebeği ile 2013’ün son bebeğini kucaklarına alarak altın taktı.

AK Parti İl Başkan Vekili Cemalettin Torun, "Birinin göbek adını Recep, diğerinin göbek adını Tayyip koyuyoruz" dedi. Siyasetçilerin altın takmasının ardından baba, bebeğini kucağa aldı. Siyasetçilerin ve basının büyük ilgisi altında bebeğini ilk kez kucağına alan dolmuş sürücüsü Serkan Atasu, diğer bebeği görünce ‘bu kimin?’ diye sordu. Devreye giren siyasilerin, "Bu, senin değil" demesi gülüşmelere sebep oldu.

Mudanya ilçesinde dolmuş sürücülüğü yapan Serkan Atasu, "Mutluyum. Sağlık ve güzellikler getirsin inşallah. İkinci çocuğum. İkinci çocuğu çok beklemedik. Biraz erken oldu." diye konuştu. Bu esnada, CHP Bursa Millevekili Sena Kaleli, CHP İl Başkanı Metin çelik ve CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin geldi. CHP heyeti de bebeklere büyük ilgi gösterdi. CHP’liler de bebeklere altın takmayı ihmal etmedi. Baba Serkan Atasu'yu tebrik eden siyasetçiler, yeni yılın ilk bebeğini doyasıya sevdi. CİHAN

Yorumlar