Yeni yılda 4. çocuğuna kavuştu

Ankara'da Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2014 yılının ilk bebeği dünyaya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Yeni yılda 4. çocuğuna kavuştu

Ankara'da Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2014 yılının ilk bebeği dünyaya geldi. Mustafa adlı bebeğin babası Ramazan Şimşek, Başbakan'ın çocuk tavsiyesiyle ilgili "Durmak yok, yola devam." dedi.

Türkiye yeni yıla coşkuyla girdi. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ise yeni yılın ilk bebeği dünyaya geldi. Saat 00.05 sıralarında dünyaya gelen Mustafa adlı bebek, 3 kilo ağırlığında ve 49 santim boyunda.

Başhekim Doç. Dr. Salim Erkaya, "2014 yılının hastanemizdeki ilk bebeği, Kıyafet Şimşek hanımın. 3 kilo 49 santim boyunda bir erkek çocuk. Normal doğum şeklinde gerçekleşti. Bu 4. yaşayan bebeği. Bütün aileyi kutluyorum. Hastanemiz olarak küçük altınla ödüllendirmek istiyorum." dedi.

Anne Kıyafet Şimşek ise "Çok mutluyum tekrar anne olduğum için. Yeni yıl bebeği olduğu için ayrıca mutluyum. Üç erkek bir kız çocuğum oldu." değerlendirmesinde bulundu. Baba Ramazan Şimşek de "Mutluyum, 2014 yılının ilk çocuğu. Heyecanlıyım. Bu dördüncü çocuğum. İlk çocuklarım ikiz erkek çocuğu. Bu da 2014 yılının şanslı Mustafa'sı." diye konuştu.

Başbakan'ın üç ve üzeri çocuk tavsiyesinin hatırlatılması üzerine baba Şimşek, "Valla biz Başbakan'ın yolunda gidiyoruz. Durmak yok, yola devam. Aynı şekilde devam." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar