Yeni yıla denizde girdiler

Antalya'da kendilerini '365 gün denize girenler' diye adlandıran grup üyelerinin 19 yıldır sürdürdüğü gelenek, bu yıl da bozulmadı.

Google Haberlere Abone ol
Yeni yıla denizde girdiler

Antalya'da kendilerini '365 gün denize girenler' diye adlandıran grup üyelerinin 19 yıldır sürdürdüğü gelenek, bu yıl da bozulmadı. Yeni yılın ilk dakikalarında denize giren Antalyalılar, 2014'ün herkese hayırlı olmasını diledi.

Çeşitli meslek kuruluşlarına mensup ve emeklilerin oluşturduğu yaklaşık 15 kişilik grup, her yıl olduğu gibi yılbaşı gecesi de geleneklerini bozmadı. Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı'na gelen '365 gün denize girenler' grubu, sahilde ateş yakarak bir süre kendi aralarında sohbet etti. Ateşin başında ısındıktan sonra '2014 herkese hayırlı olsun' yazılı pankart açan şahıslar, saatler 24.00'ü gösterdiğinde mayolarını giyerek denize girdi. Akdeniz'in ılık sularına kendilerini bırakan grup adına açıklama yapan Mehmet Doğan, 2014'ün herkes hayırlı olmasını diledi. Grup üyeleri denizden çıktıktan sonra bir süre yaktıkları ateşin başında ısındı. CİHAN

Yorumlar