Yeni yıla dakikalar kala bebekleri dünyaya geldi

Zonguldak'ta yeni yıla dakikalar kala bebekleri dünyaya gelen yeni evli çift, ilk kez anne baba olmanın heyecanını yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
Yeni yıla dakikalar kala bebekleri dünyaya geldi

Zonguldak'ta yeni yıla dakikalar kala bebekleri dünyaya gelen yeni evli çift, ilk kez anne baba olmanın heyecanını yaşadı. Çifti hastanede ziyaret eden Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve eşi Nurten Akdemir, 'Ömer Asaf' ismi verilen yeni yıl bebeğine Cumhuriyet altını hediye etti.

15 ay önce evlenen Derya(24) ve Volkan(26) Kahya çiftinin, Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde 2014 yılına dakikalar kala erkek bebeği dünyaya geldi. İlk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşan Kahya çifti, yeni yıla birlikte merhaba dedikleri ilk bebeklerine 'Ömer Asaf' ismini verdi.

Kahya çiftini hastanede ziyaret eden Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve eşi Nurten Akdemir, Ömer Asaf bebeğe Cumhuriyet altını taktı. Erken doğum yaptığını belirten Derya Kahya, "Bu duyguyu ilk defa yaşıyoruz. Allah böyle bir şey nasip etti. Çok mutluyuz. Normal doğumu 5-6 Ocak gibi bekliyorduk, erken doğdu." dedi.

Başkan Akdemir ve beraberindekilere Ömer Asaf bebek ve anne Derya Kahya'nın sağlığı hakkında bilgi veren Kadın Doğum Doktoru Yeşim Akdemir, "Ömer Asaf bebek çok sağlıklı doğdu. Her şey yolunda gitti. Anne de bebek de gayet sağlıklıydı. Anne çok gayretliydi. Sorunsuz bir doğum yaptı." şeklinde konuştu.

YENİ YILA HASTALARI ZİYARET EDEREK GİRDİ

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Bu yıl programımı hasta ziyaretlerine ayırmıştım. Hastanelerdeki hastaları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladım. Daha sonra Kadın Doğum Hastanesi'ne gelerek eşimle birlikte yılın ilk bebeğini görelim dedik. Anne ve bebek çok sağlıklı. Genç delikanlı da ilk kez baba olmuş. Bu heyecanı yaşıyor. Herkes bütün yaşamında sağlıklı ve huzurlu olsun diliyorum." CİHAN

Yorumlar