Yeni Samsun Stadyumu hedeflenen tarihten önce bitiyor

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, "Tekkeköy ilçesinde yapımı süren Yeni Samsun Stadyumu çalışmalarının büyük bir hızla sürdüğünü belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Samsun Stadyumu hedeflenen tarihten önce bitiyor

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, "Tekkeköy ilçesinde yapımı süren Yeni Samsun Stadyumu çalışmalarının büyük bir hızla sürdüğünü belirtti. Özyurt, inşaatın 4 ay önde gittiğini ve en geç 2015 sezonunda açılacak olan stadyumu 2014 sonuna yetiştirme gayretleri olduğunu belirtti.

Özyurt, il genelinde 2013 yılında yapılan yatırımlar ve verilen desteklerle ilgi bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan İl Müdürü Güven Özyurt, Samsun'un spor alanında çok hız bir değişim ve dönüşüm içerisine girdiğini yapılan yatırımların meyvesi olarak ise bu yıl içerisinde iki büyük şampiyonaya ev sahipliği yapacağını söyledi. Tekkeköy ilçesinde yapımı süren Yeni Samsun Stadyumu çalışmalarının büyük bir hızla sürdüğünü belirten Özyurt, şuanda müteahhit firmanın yaptığı işte 4 ay önde gittiğini ve en geç 2015 sezonunda açılacak olan stadyumun 2014 sonuna yetiştirme gayretleri olduğunu belirtti.

Değerlendirme toplantılarının halkı bilgilendirme adına çok öenmsediklerini kaydeden Özyurt, "Spor camiasını yakından takip eden basın mensubu arkadaşlarımızla birlikte bugün 2013 yılının verilen katkılar ve yapılan hizmetler hakkında sormak istedikleri olabilir düşüncesiyle bu toplantıyı düzenledik. Basın olarak kentimizde spor alanında olup bitenleri halkımıza duyurma anlamında çok önemli görevler üstleniyor. Buradaki amacımız yaz demeden kış demeden her türlü zorluğa karşı her zaman bizimle birlikte olan ve doğru haberi Samsun camiasıyla buluşturan değerli basın mensuplarımızla birlikte olmayı arzu ettik. Onlarla birlikte bir yemekte buluşup spor basının sorunlarını da birlikte değerlendirip konuşma ortamı oluşturmak istedik. Bundan sonra her yılın başında bir önceki yılın değerlendirmesini yapmak için bu toplantıları düzenli yapacağız." dedi.
CİHAN

Yorumlar