Yeni Şafak, Osman Özsoy'un yazılarına son verdi

Yeni Şafak gazetesi, Osman Özsoy'un yazılarına son verdi. Özsoy, Yeni Şafak ile yollarının ayrılmasını Twitter hesabından şöyle duyurdu:"Okuyucu ve takipçilerime duyuru; Bilgisayar başında yarınki yazımı tamamlamak üzereydim ki gelen bir telefonla, Yeni.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Şafak, Osman Özsoy'un yazılarına son verdi

Yeni Şafak gazetesi, Osman Özsoy'un yazılarına son verdi. Özsoy, Yeni Şafak ile yollarının ayrılmasını Twitter hesabından şöyle duyurdu:

"Okuyucu ve takipçilerime duyuru; Bilgisayar başında yarınki yazımı tamamlamak üzereydim ki gelen bir telefonla, Yeni Şafak'taki yazılarıma son verildiğini öğrenmiş bulunuyorum. 4 Nisan 1983'den beri 30 yılı aşkın süredir değişik mecralarda yazdım. Yeni Şafak'ta da 4 güzel yazı yılı geçirdim. Gazete yönetimini aşan bir iradenin buna neden olduğunu tahmin etmek güç değil. Arkadaşlara asla kırgın değilim. Bu tür olaylar insan hayatında nokta değil, virgül hükmündedir. Önemli olan milletimizin geleceğe yürüyüşüdür. Sayın Başbakanın yaptığı gibi, yollarımız ayrıldı, fikir ayrılığı oluştu diye eski yol arkadaşlarımızın arkasından konuşmak bize yakışmaz. Prensip itibariyle yarım kalmış işlerden asla hoşlanmadığımdan, başladığım yazıyı tamamlayıp yine de gazeteye gönderdim... Bugünler de gelip geçecektir. Yarınlarımızın bugünlerden daha aydınlık olacağından kimsenin zerre kadar tereddüdü olmasın. Emin olun; yakında tertemiz, pırıl pırıl, adil bir ülkede yaşayacaksınız. Tüm okuyucu ve takipçilerimin yeni yılını kutlarım..."
CİHAN

Yorumlar