Yeni göreve başlayacak bayan hafız trafik kazasında hayatını kaybetti

Hatay İl Müftülüğü tarafından köy camisinde görevlendirilen genç hafız, görevine başlayamadan geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.Hatay'ın Altınözü İlçesi Müftülüğü tarafından Kamberli Köy Camii'nde Kur'an kursu öğreticisi...

Google Haberlere Abone ol
Yeni göreve başlayacak bayan hafız trafik kazasında hayatını kaybetti

Hatay İl Müftülüğü tarafından köy camisinde görevlendirilen genç hafız, görevine başlayamadan geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Hatay'ın Altınözü İlçesi Müftülüğü tarafından Kamberli Köy Camii'nde Kur'an kursu öğreticisi olarak görevlendirilen 24 yaşındaki Züleyha Demir, görev yapacağı yeri gördükten sonra dönüş yolunda hayatını kaybetti. Annesi Hatice Demir ve küçük kız kardeşi ile pazartesi günü göreve başlayacağı camiyi görmek üzere Enek köyünden Kamberli köyüne giden Kur'an kursu öğreticisi Züleyha Demir, burada kısa bir süre kaldıktan sonra evine dönmek üzere yola çıktı. Bu arada, yoldan geçmekte olan ambulansa yol vermek isteyen bir aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yolda yürüyen genç hafız, annesi ve 11 yaşındaki kız kardeşine çarptı.

Kaza yerinde hastaneye kaldırılan Hafız Züleyha Demir ve annesi hayatını kaybederken, 11 yaşında olan ve ismi öğrenilemeyen küçük kardeşi, vücudunda çok sayıdaki kırıkla yoğun bakıma alındı. Küçük kızın sağlık durumu ciddiyetini korurken, kazaya neden olan kadın sürücünün gözaltına alındığı öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Züleyha Demir ve annesi Hatice Demir, bugün ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazıyla toprağa verilecek.

CİHAN

Yorumlar