Yeni evli çiftin evi soyuldu

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, yeni evli Orhan ile Sevgi Kütük çiftinin evine giren hırsızlar, 45 bin TL değerinde takı ve para çaldı.

Google Haberlere Abone ol
Yeni evli çiftin evi soyuldu

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, yeni evli Orhan ile Sevgi Kütük çiftinin evine giren hırsızlar, 45 bin TL değerinde takı ve para çaldı. Ev almak için yemeden içmeden para biriktirdiklerini belirten Orhan Kütük, “Yatak odasına sakladığımız tüm birikimimizi, akşam vakti evimize giren şahıslar alıp gitti. Hırsızların bir an önce bulunmasını istiyoruz.” dedi.

Olay, geçen cumartesi akşamı, Yeşilyurt semti 9125/14 Sokak, 8/1 numara daire 2’de meydana geldi. Yatak odasının kapısını kıran hırsızlar, iki yerde saklanan 10 bin TL, 750 Euro ve 35 bin TL değerinde takı olmak üzere toplam 45 bin TL’yi çalarak kayıplara karıştı. 19 Ağustos 2013 tarihinde dünyaevine giren çift, eve geldiklerinde balkon kapısının açık olduğunu ve yatak odasındaki ziynet eşyalarının çalındığını farketti. Durumu polise bildiren Kütük çifti, emniyetten gelecek olumlu bir haber bekliyor.

Düğünde takılan takıları ve biriktirdikleri parayı ev almak için yatak odasında sakladıklarını söyleyen Orhan Kütük, bir gaz firmasında işçi olduğunu belirterek, “Yemeden içmeden biriktirdiğimiz birikimimizin hepsi gitti. Tek amacımız, hayalimiz ev almaktı. Şimdi ne yapacağız.” şeklinde konuştu. Zanlıların bir an önce bulunmasını isteyerek, “Cumartesi sabah eve geldim. Üstümü değiştirdim. Birkaç sokak aşağıda olan kayınvalidemlere gittim. Eşim, akşam işten oraya geldi. Hep beraber yemek yedikten sonra çıktık. Eve 22.40 sıralarında vardık. Dağınıklıktan farkettim. Balkondan girmişler. İkinci katta oturuyoruz, balkona nasıl tırmanmış? Yatak odasına girmiş. Yatak odasının kapısını kırmış ve ziynet eşyalarını almış gitmiş. Bu işi, bilen birilerinin yaptığına inanıyorum. Direkt saklandıkları yerden alınmış.” dedi. CİHAN

Yorumlar