Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri işçilere iftar verdi

Türkiye’de kömür üretimi açısından önemli bir yere sahip olan Yeni Çeltek Kömür ve Madencilik AŞ her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da çalışanlar ve yöneticileriyle iftarda bir araya geldi.Yeni Çeltek Kömür ve Madencilik AŞ...

Google Haberlere Abone ol
Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri işçilere iftar verdi

Türkiye’de kömür üretimi açısından önemli bir yere sahip olan Yeni Çeltek Kömür ve Madencilik AŞ her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da çalışanlar ve yöneticileriyle iftarda bir araya geldi.

Yeni Çeltek Kömür ve Madencilik AŞ tarafından Yozgat- Sorgun Yeni Çeltek İşletme Bahçesi'nde verilen iftar yemeğine 250 kömür işçisi ile Yeni Çeltek Kömür ve Madencilik Genel Müdürü Osman Coşkun, Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Sorgun İşletme Müdürü Hacı İbrahim Akyel, Havza Madencilik İşletme Müdürü Reşit Alkan ve davetliler katıldı. İftar öncesi işletme yöneticileri ve maden ocağı işçileri ile bir araya gelen Genel Müdür Osman Coşkun, işçi ve yöneticilerle sohbet edip sorun ve isteklerini dinledi.

Coşkun, her yıl olduğu gibi bu yıl da çalışan ve yöneticilerle bir arada iftar yaptıklarını belirterek, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da huzur içinde bir Ramazan ayı idrak ediyoruz, oruçlarımızı tutuyoruz, iftarlarımızı yapıyoruz. Ancak bizler gibi huzurlu bir Ramazan ayı geçiremeyen dindaşlarımız bulunmaktadır. Bugün Gazze’de, Suriye’de Müslüman kardeşlerimizin başına bombalar atılıyor. İnsanlık susuyor. Bu zulmü yapanlar tarih boyu huzur bulamamıştır. Şimdi de bulamayacaklarına inanıyorum. Hep birlikte bu savaşların durması, akan kanın dinmesi için dua edelim." dedi.

İşletme olarak her zaman İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği ortamının sorunsuz olmasına önem verdiklerini söyleyen Coşkun, "Bir işçimizin dahi tırnağının kırılmasına gönlümüz razı olmaz. Şimdi burada sendika temsilcilerimiz bulunmaktadır. Sendikaların görevleri işçilerin sağlığı ve iş güvenliği ortamını takip etmektedir. Bizlerin göremediği eksik veya noksan kısımlar varsa bizlere söylesinler. Bizler her zaman az kâr edip, işçilerimizin sağlığını düşünmekteyiz." diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından işçiler Genel Müdür Coşkun ve yemeğe katılan misafirlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

Yorumlar