Yeni binanın doğalgazı patladı, bekçi ağır yaralandı

Başkent Ankara'da yeni inşa edilmiş bir apartmanda, doğalgaz sıkışması sonucunda meydana gelen patlamada görevli bekçi ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Yeni binanın doğalgazı patladı, bekçi ağır yaralandı

Başkent Ankara'da yeni inşa edilmiş bir apartmanda, doğalgaz sıkışması sonucunda meydana gelen patlamada görevli bekçi ağır yaralandı.

Ortalığı savaş alanına çeviren patlama, Çankaya ilçesi İlkadım mahallesi Etkin sokak 15 numaralı binada sabah 07.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yeni bir apartmanda bekçi olarak çalışan Ahmet Göçer, sabah kahvaltı yapmak için alışverişe gitti. Tekrar apartmana dönen bekçi, mutfağın ışığını yaktığı anda patlama meydana geldi. Daire, patlamanın etkisiyle harabeye döndü, pencerelerdeki camlar apartmanın ön ve arka bahçesine dağıldı.

Ağır yaralanan Bekçi Göçer'in vücudunun büyük kısmında yanık oluştu. Mahalle sakinleri hemen itfaiye ve 112 Hızır Acil görevlilerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, ağır yaralı bekçiyi bulunduğu yerden çıkardı, Numune Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü.

GAZ SIZINTISI DEVAM ETTİ

Olay yerinde çalışma yapan itfaiye ekipleri, apartmanda gaz sızıntısının devam ettiğini fark edince, çevre güvenliğini aldı. Başkent Gaz ve Başkent Elektrik ekipleri de olay yerine geldi. Doğalgaz ekipleri, uzun süre gaz kaçağı kontrolü yaparken, Başkent Elektrik görevlileri de sokağın elektriğini kesti. Binanın içinde doğalgaz kaçağının kesilmesinden sonra itfaiye ekipleri içeri girdi. İncelemeler sırasında bulunan ve bekçiye ait olduğu belirtilen 130 TL polis ekiplerine teslim edildi.

Bu arada, 15 numaralı apartmanın önünde bulunan 06 BJ 7128 plakalı minibüs, patlamanın etkisiyle parçalanan pencere parçalarından zarar gördü. Patlamanın meydana geldiği binada ikinci patlama ihtimaline karşılık, bir itfaiye görevlisi elinde hortumla hazır bekletilirken, bir ambulans da aynı şekilde bekletildi.

DEPREM OLDU SANDILAR

Deprem olduğunu zannettiklerini anlatan mahalle sakinleri, apartmanda patlamanın meydana geldiğini görünce itfaiye ve 112 Hızır Acil'e haber verdiklerini söyledi. Bekçinin kahvaltı yapmak için alışveriş yapıp apartmana geri döndüğünü, mutfağın ışığını yakmaya çalıştığında da patlamanın meydana geldiğini anlattı. Bekçinin vücudunun büyük bir bölümünün yandığını belirten mahalleli, buna rağmen bilincinin yerinde olduğunu söyledi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN

Yorumlar