Yener: Gaziantep’in sporda da vizyonu olmalı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanı Ali Yener, sanayi ve ticarette yurt içi ve dışında adından başarı ile söz ettiren Gaziantep’in sporda da aynı başarıyı göstermesini beklediklerini belirterek, spor tesisi sayısının arttırılmasının buna önemli.

Google Haberlere Abone ol
Yener: Gaziantep’in sporda da vizyonu olmalı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanı Ali Yener, sanayi ve ticarette yurt içi ve dışında adından başarı ile söz ettiren Gaziantep’in sporda da aynı başarıyı göstermesini beklediklerini belirterek, spor tesisi sayısının arttırılmasının buna önemli katkı sağlayacağını vurguladı.

GTO Meclis Başkanı Ali Yener, Meclis Başkan Yardımcısı Settar Konukoğlu ve Meclis Katibi Cafer Dumrul ile birlikte Düzce’den Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Ömer Faruk Şiran’ı ziyaret etti. Yener, sanayi ve ticarette vizyonu olan bir kent olan Gaziantep’in spor alanında aynı başarıyı gösteremediğine dikkat çekerek, Gaziantep’in sporda da vizyonu olan bir kent haline gelmesi gerektiğini söyledi.

Gaziantep’in tüm spor dallarında başarılı bir vizyon ortaya koyması için tüm branşlarda kadın sporcu sayısının yanında tesisleşmede de hamle yapılması gerektiğini vurgulayan Yener, şunları kaydetti: “Kentlerin başarısı, yalnızca ekonomik göstergelerle mümkün değil. Bunun spor alanında gösterilmesi gerekir. Gaziantep’in aynı başarıyı spor alanında gösterdiğini söylemek mümkün değil. Spor alanında da Gaziantep vizyonu olan başarılarıyla adından söz ettiren bir kent olmalıdır. Bunun için salon sporları dahil bütün spor branşlarında vizyonu olan bir kent olmalıdır. Tüm spor branşlarında başarılı bir kent olmak için birlik, beraberlik içinde hareket etmeliyiz.”

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ise, iki aylık süreç içerisinde Gaziantep’te spor alanında yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdi. Şiran el birliği ile Gaziantep’te tesis sayısını ve tüm spor branşlarında adından başarı ile söz ettiren bir kent yapmak istediklerini dile getirdi.
CİHAN

Yorumlar