Yemin töreni dönüşü kaza geçirdiler: 1 ölü, 5 yaralı

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanlığında çocuklarının yemin törenine katıldıktan sonra memleketleri Bursa’ya giden aile kaza yaptı. Kaza’da 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.Kaza, Kütahya - Eskişehir karayolunun 34. KM’sine...

Google Haberlere Abone ol
Yemin töreni dönüşü kaza geçirdiler: 1 ölü, 5 yaralı

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanlığında çocuklarının yemin törenine katıldıktan sonra memleketleri Bursa’ya giden aile kaza yaptı. Kaza’da 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Kaza, Kütahya - Eskişehir karayolunun 34. KM’sine meydana geldi. Cevdet Bayram (41) ve ailesi Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanlığı'nda asker olarak bulunan Aykut Bayram’ın (22) yemin töreni sonrası memleketleri Bursa’ya gitmek üzere yola çıktı.

Cevdet Bayram idaresindeki 16 NG 472 plakalı otomobil Kütahya - Eskişehir karayolunun 34. Km’sinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafında bulunan şarampole devrildi.

Kazada otomobil sürücüsü Cevdet Bayram ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan kardeşi Davut Bayram (46), eşi Neriman (44), kızı Melike (13), oğlu Aykut (22) ile annesi Fatma Bayram (69) yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücüler tarafından olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri kazada yaralanan Cevdet, Neriman, Fatma, Melike ve Aykut Bayram’a yaptıkları ilk müdahalenin ardından Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Davut Bayram’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Meydana gelen kaza sonrası hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. CİHAN

Yorumlar