Yemek yediği restoranı soydu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kız arkadaşıyla restoranda yemek yiyen bir kişi, yemek yediği restoranın bilgisayarını çaldı.

Google Haberlere Abone ol
Yemek yediği restoranı soydu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kız arkadaşıyla restoranda yemek yiyen bir kişi, yemek yediği restoranın bilgisayarını çaldı.

Edinilen bilgiye göre Halil Ö. isimli bir kişi turist kız arkadaşıyla ile akşam yemeği için Fethiye Balık Hali'ne geldi. Burada kız arkadaşıyla yemek yiyen ve uzun süre masada oturan Halil Ö. kız arkadaşı tuvalete gitmek için masadan kalktığı sırada restoranın bilgisayarını çaldı. Mutfak girişinde masanın üzerinde duran laptop çantasını alan zanlı, çaldığı bilgisayarı kendi çantasına koydu. Bir müddet daha oturan zanlı ve sevgilisi yemek parasını ödeyip restorandan ayrıldı.

Bilgisayarının olmadığını fark eden restoran sahibi bir müddet etrafta çantayı araştırdı. Bilgisayarını bulamayan işletme sahibi güvenlik kameralarına baktı. Burada bilgisayar çantasının müşterisi tarafından çalındığını anlayan işletme sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi. Görüntü kayıtlarını inceleyen ekipler hırsızlık zanlısı olarak Halil Ö.'yü tespit etti. Antalya'da karıştığı 4 ayrı hırsızlık suçundan sabıkası bulunan Halil Ö. polis ekipleri tarafından kız arkadaşıyla alışveriş yaparken yakalanarak gözaltına alındı.

Halil Ö. sorgusunun ardından Fethiye Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarıldı. Halil Ö. ile birlikte restoranda yemek yiyen kız arkadaşı hakkında herhangi işlem yapılamayarak salıverildi.

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan hırsızlık anı işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, restorana gelen Halil Ö.'nün kız arkadaşıyla yemek yiyip sohbet ettiği görülüyor. Kız arkadaşı tuvalete giden Halil Ö. yerinden kalkıp çantayı alıyor. Çantayı kendi masasına götüren Halil Ö., 15 dakika daha oturduktan sonra garsonlarla vedalaşıp restorandan ayrılıyor. CİHAN

Yorumlar