Yelkenoğlu’ndan 17. dönem mezunlarına muhteşem tören

Kayseri Özel Mustafa Yelkenoğlu Liseleri, eğitimlerini tamamlayan 126 öğrencisini muhteşem bir törenle mezun etti.17. dönem mezuniyet programı Melikşah Üniversitesi Saffet Arslan Kongre Merkezi’nde yaklaşık 1200 davetlinin katılımıyla gerçekleşti....

Google Haberlere Abone ol
Yelkenoğlu’ndan 17. dönem mezunlarına muhteşem tören

Kayseri Özel Mustafa Yelkenoğlu Liseleri, eğitimlerini tamamlayan 126 öğrencisini muhteşem bir törenle mezun etti.

17. dönem mezuniyet programı Melikşah Üniversitesi Saffet Arslan Kongre Merkezi’nde yaklaşık 1200 davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’yla başlayan töreninin açış konuşmasını Yelkenoğlu Liseleri Müdürü Halil Yıldız yaptı. Yıldız, "Ülkemizin geleceği adına büyük ümitlerle yetiştirdiğimiz 126 öğrencimizi üniversite hayatına uğurluyor olmanın sevincini, onlardan ayrılıyor olmanın da hüznünü yaşıyoruz. Okulumuz; aynı kültür, aynı bayrak ve aynı geleceği paylaşan insanlara dünyanın en büyük değeri olan eğitim hizmetini veriyor, bu gün mezun ettiğimiz öğrencilerimizin idealleri doğrultusunda gayret göstereceklerine inancımız tam.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından, son aylarda YGS, bilim, spor, kültür-sanat ve proje yarışmalarında ulusal ve uluslararası başarılara imza atan öğrencilere Eğitim Gönüllüsü Yılmaz Akansu tarafından onur plaketleri verildi.

Mezun öğrenciler adına Ayşenur Yavaş’ın duygu yüklü bir veda konuşması yaptığı törende, öğrenciler eğitimdeki devamlılığı sembolize eden bayrak ve flama devir teslimi de yaptılar. Daha sonra gruplar halinde sahneye çıkan öğrencilere, Melikşah Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Bilal Vatansever, Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal, Okul Müdürleri Halil Yıldız ve Salih Öngül ile diğer davetliler tarafından mezuniyet plaketleri sunuldu.

Gruplardan birine plaket takdim eden Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal, “Öğrencilerimizin hem mezuniyetlerini kutluyor hem de önümüzdeki günlerde girecekleri LYS’de kendilerine başarılar diliyorum. Velilerimizin emanetleri olarak aldığımız bu yavrularımızı elimizden gelenin en iyisini yaparak yetiştirmeye çalıştık, onların bize olan bu güveni, okullarımızın her gün biraz daha büyümesini sağlıyor, üniversite tercih noktasında ise velilerimizin hedeflerine ve beklentilerine saygımız var; ancak öğrencilerimizin fıtratlarına uygun meslek seçmelerine de fırsat vermelerini istiyorum.” dedi.

Törende, mezuniyet yemininin ardından Sanatçı Metin Haboğlu konseri yer aldı. Metin Haboğlu, sevilen ezgileri ve şarkıları öğrencilerle birlikte söyledi. 17. dönem mezuniyet töreni ışık gösterisiyle ve kokteylle son buldu. CİHAN

Yorumlar