Yelkenoğlu Koleji'nde sanat gecesi

Kayseri Yelkenoğlu Koleji öğrencileri yıl boyunca kulüp faaliyetleri çerçevesinde kazandıkları becerileri sanat gecesinde sergileme imkânı buldu. Sefure Boydak Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe okul öğrencilerinin ve velilerinin yanı...

Google Haberlere Abone ol
Yelkenoğlu Koleji'nde sanat gecesi

Kayseri Yelkenoğlu Koleji öğrencileri yıl boyunca kulüp faaliyetleri çerçevesinde kazandıkları becerileri sanat gecesinde sergileme imkânı buldu. Sefure Boydak Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe okul öğrencilerinin ve velilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından sanat gecesinin açış konuşmasını yapan Yelkenoğlu Koleji Müdürü Yakup Peker, "Öğrencilerimize ve velilerimize yönelik birçok sanatsal ve sportif etkinlik gerçekleştiriyoruz. Bu yıl içerisinde 17 sınıf gecesi düzenledik. Sosyal faaliyetlerin yanında, İngilizce eğitiminde ve TEOG sınavlarında da büyük başarılara imza attık, bu gün de hem resim sergimizin açılışını yaptık hem de sanat gecemizi gerçekleştiriyoruz." dedi.

Açılış konuşmasının ardından okul korosunun söylediği şarkılar, dinleyicilere keyifli anlar yaşatırken; birinci sınıfların horon gösterisi de büyük beğeni topladı. Okulun saz, gitar ve org kulübü öğrencilerinin gösterileriyle devam eden programda, birbirinden güzel solo şarkılar da velilerden ve misafirlerden tam not aldı.

Sanat gecesinin son bölümünde sahneye davet edilen Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal, yapılan etkinlikleri büyük bir ilgiyle izlediğini ve çocukların kabiliyetlerinden çok etkilendiğini ifade etti. Genel Müdür Köksal, Programın hazırlanmasında emeği olan müzik öğretmenlerini tebrik ederek onlara çiçek de takdim etti. Yelkenoğlu Koleji sanat gecesi, resim sergisinin gezilmesinin ardından verilen kokteylle son buldu.

CİHAN

Yorumlar