Yeğeni Dövülen Şahıs, Okul Basıp Başka Çocuğu Dövdü

Antalya'da 2 öğrenci arasında çıkan kavgada yeğeninin dövülmesine sinirlenen güvenlik görevlisi Oktay Altundaş, olayla ilgisi olmayan öğrenciyi tekme tokat dövdü.

Google Haberlere Abone ol
Yeğeni Dövülen Şahıs, Okul Basıp Başka Çocuğu Dövdü

Antalya'da 2 talebe içinde çıkan kavgada yeğeninin dövülmesine sinirlenen güvenlik görevlisi 34 yaşındaki Oktay Altundaş, olayla merakı olmayan öğrenciyi tekme tokat dövdü. Çocuğun ailesi Altundaş'tan şikayetçi oldu.

ÇOCUKLAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Namık Kemal Ortaokulu 6'ncı sınıfta okuyan ve her ikisi de 12 yaşında bulunan Y.A. ile B.A.Ç. içinde kavga çıktı. Kavga sonrasında B.A.Ç., vaziyeti güvenlik görevlisi akrabası Oktay Altundaş'a anlattı.

BAŞKA ÇOCUĞU TEKME TOKAT DÖVDÜ

Durumu öğrenince çılgına dönen Altundaş, derhal okula geldi. Üzerindeki güvenlik üniforması itibariyle kolaylıkla içeri giren Altundaş, mektep bahçesinde bulunan ve yeğenini dövdüğünü sandığı 12 yaşındaki Orhan Yüksel'i tekme tokat dövmeye başladı.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Okulda bulunan başka öğrenciler ve öğretmenler bir hale müdahale edip Altundaş'a mani oldu. Oğlunun dövüldüğünü öğrenen Volkan Salih Yüksel, Bahçelievler Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu.

Orhan Yüksel, 'Ben sınıfta başkan yardımcısıyım. Dışarda gürültü vardı. Bunun için çıkmıştım. Bir anda üstüme gelen Oktay Altundaş beni dövdü. Açıklama yapmama dahi fırsat vermedi' dedi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar