YDP Genel Başkanı: AK Parti artık lekeli bir partidir

Yeni Dünya Partisi (YDP) Genel Başkanı Emannullah Gündüz, ‘Yolsuzluk’ iddiasıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada hükümete yüklendi.

Google Haberlere Abone ol
YDP Genel Başkanı: AK Parti artık lekeli bir partidir

Yeni Dünya Partisi (YDP) Genel Başkanı Emannullah Gündüz, ‘Yolsuzluk’ iddiasıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada hükümete yüklendi. Gündüz, “AK Parti artık ak değil lekeli bir partidir.” dedi.

YDP Genel başkanı Emanullah Gündüz gündeme ilişkin yaptığı yazılı açıklamada “Geçtiğimiz Şeb-i Arus’ta Hz. Mevlana’yı andık ve anlamaya çalıştık. Ancak ilginçtir ki biz yüce değerlerimize ve ulvi şahsiyetlerimize ancak ölümlerinden sonra hakkettikleri kıymeti verip, dinlemeye ve anlamaya çalışırız. Hz Mevlana da hayatında çok büyük zorluklar çekmiştir.” ifadeleri yer aldı.

Genel Başkan Gündüz, “Yolsuzluk operasyonu çok üzücü bir gerçeği ortaya çıkarmıştır. Denetlenmez iktidarın hak ve hukuktan uzaklaşabileceği gerçeğini ve iktidar sarhoşluğunun hangi boyutlara ulaşabileceğini göstermiştir. Ak bildiğimiz ak dediğimiz ve bundan dolayı desteklediğimiz partinin isminin böyle bir olaya bulaşmış olması hayal kırıklığı yarattı. Sayın Başbakan'dan beklenilen: Çocukları yolsuzluğa bulaşmış bakanları azletmesidir. AK Parti artık Ak değil lekeli bir partidir.” şeklinde konuştu
CİHAN

Yorumlar