Yazıcı: Vatandaşlarımızın Yozgat’ta yaşama isteklerini artırmak istiyoruz

Vali Abdulkadir Yazıcı, vatandaşların Yozgat'ta yaşama isteklerini artırmak için çalıştıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Yazıcı: Vatandaşlarımızın Yozgat’ta yaşama isteklerini artırmak istiyoruz

Vali Abdulkadir Yazıcı, vatandaşların Yozgat'ta yaşama isteklerini artırmak için çalıştıklarını söyledi. Yazıcı, İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantısına katıldı. Toplantıda 2013 yılının genel bir değerlendirmesini yapan Yazıcı, 2014 yılında yapılacak çalışmalar konusunda da meclis üyelerine bilgi verdi.

Vali Yazıcı, 2013 yılının verimli bir şekilde geçirildiğine inandığını söyledi. Yazıcı, 2014 yılını da değerlendirmek için yoğun bir çalışma temposuna gireceklerini vurguladı. Hedeflerinin Yozgat’ı daha ilerilere götürmek olduğunu belirten Yazıcı, “Vatandaşlarımızın Yozgat’ta yaşama isteklerini artırmak istiyoruz. Yozgat dışında yaşayan hemşehrilerimizin kentimizde daha çok zaman geçirmeleri için farklı çalışmalara imza atıyoruz.” dedi. Yozgat’ta yapılan ve yapılacak projelerin birbirini tamamlar nitelikte olduğunu vurgulayan Yazıcı, ayakları yere basan tutarlı projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti.

Vali Yazıcı, il genelinde devam eden havaalanı, yeni hükümet konağı, tarihi Yozgat Lisesi ve cephanelik, Spor Vadisi ve Hami-Yet projeleri hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Daha sonra meclis üyelerinin sorularını cevaplayan Yazıcı, toplantının son bölümünde ise il genel meclisi üyelerinin görüş ve önerilerini aldı. CİHAN

Yorumlar