Yazar Ahmet Ümit'in annesi son yolculuğuna uğurlandı

Gaziantepli yazar Ahmet Ümit'in 93 yaşındaki annesi Fatma Ümit vefat etti. Kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ümit, Asri Mezarlığa defnedildi. Yazar Ahmet Ümit'in annesi Fatma Ümit, kalp yetmezliği nedeniyle...

Google Haberlere Abone ol
Yazar Ahmet Ümit'in annesi son yolculuğuna uğurlandı

Gaziantepli yazar Ahmet Ümit'in 93 yaşındaki annesi Fatma Ümit vefat etti. Kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ümit, Asri Mezarlığa defnedildi.

Yazar Ahmet Ümit'in annesi Fatma Ümit, kalp yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Fatma Ümit'in Bahaeddin Nakıboğlu Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker ve Yazar Ümit'in arkadaşları katıldı. Annesin Gaziantep kültürünü yansıtan bir Anadolu kadını olduğunu söyleyen Ahmet Ümit, "Çok üzgünüm. Annem gerçekten bir Gaziantep kadınıydı. Bu kültürün bütün özelliklerini yansıtan ve kültürüne sahip çıkan bir kadındı. Benim kariyerimde de önemli bir yere sahipti. Çok iyi masal anlatırdı. Uzun bir ömür yaşadı, ama anne acısı tarifsiz. Acılar içindeyim." dedi.

Fatma Ümit'in cenazesi, kılınan namazın ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

CİHAN

Yorumlar