Yazar Ahmet Ümit, cezaevinde mahkumlarla bir araya geldi

Yazar Ahmet Ümit, Gaziantep H Tipi Cezaevi'nde mahkumlarla bir araya geldi. 'Kitap ve Özgürlük' konulu söyleşi yapan Ümit, mahkumların okuduğu kitaplar hakkında sohbet etti. Ünlü yazar Ahmet Ümit, cezaevi mahkumlarıyla bir araya geldi. Mahkumlara...

Google Haberlere Abone ol
Yazar Ahmet Ümit, cezaevinde mahkumlarla bir araya geldi

Yazar Ahmet Ümit, Gaziantep H Tipi Cezaevi'nde mahkumlarla bir araya geldi. 'Kitap ve Özgürlük' konulu söyleşi yapan Ümit, mahkumların okuduğu kitaplar hakkında sohbet etti.

Ünlü yazar Ahmet Ümit, cezaevi mahkumlarıyla bir araya geldi. Mahkumlara kitap okumanın faydalarını anlatan Ümit, “Kitap ve Özgürlük” konulu seminer vererek, söyleşi gerçekleştirdi. Mahkum vatandaşlara da ulaşmak için bu tür etkinliği hayata geçirdiklerini dile getiren Ümit, “Mahkum kardeşlerimize, mahkum vatandaşlarımıza gidelim istedik. Onlara hiç değilse hapishane içerisinde özgürlüklerini kitap amacıyla kazanmalarını sağlayalım istedik.” dedi.

Hapishane içerisindeki günlerini daha anlamlı geçirmelerini istedikleri ifade eden Ümit, söyleşiye katılan mahkumların kendi kitaplarını okuduğunun bilgisini verdi. Söyleşi sonrası mahkumların sorularını cevaplayan Ümit, mahkumlara tek tek kitap imzaladı.

CİHAN

Yorumlar