Yaz Spor Okulları 29 Haziran’da açılacak

Kırşehir de Yaz Spor Okulları 29 Haziran’da açılıyor. Ücretsiz olan Yaz Spor Okulları, okçuluk, atletizm, boks, judo, özel sporcular, kort tenisi, masa tenisi, jimnastik, bedensel engelliler, hentbol, kick boks, tekvando, güreş, halk oyunları,...

Google Haberlere Abone ol
Yaz Spor Okulları 29 Haziran’da açılacak

Kırşehir de Yaz Spor Okulları 29 Haziran’da açılıyor. Ücretsiz olan Yaz Spor Okulları, okçuluk, atletizm, boks, judo, özel sporcular, kort tenisi, masa tenisi, jimnastik, bedensel engelliler, hentbol, kick boks, tekvando, güreş, halk oyunları, badmington, futbol, basketbol, satranç, bilardo, voleybol olmak üzere 20 branştan oluşacak.

Kırşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen yaz spor okulunda tenis kursu da açılacağı da ifade edilirken, kayıtların tenis kursu için 2 Haziran’da başlayacak.

Yaz Spor Okulu ile çocukların hem tatil yapma fırsatı bulduklarını hem de zararlı alışkanlıklardan uzak kalarak zamanlarını değerlendirdiklerini ifade eden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Sağlıklı nesillerin yetişmesi bizlerin görevidir. Bu etkinlikler sosyal sorumluluktur. Sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuk ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Bu tip faaliyetlerin artarak devam etmesini sağlayacağız." dedi.

CİHAN

Yorumlar