Yaz Kur'an kursları 23 Haziran'da başlayacak

Yaz dönemi Kur'an kursları yurt genelinde 23 Haziran'da başlayacağı belirtildi. Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB), çocukların camiye ilgisinin artması için 'Camiye Koşalım, Kur'anla Buluşalım', 'Gel Bu Yaz Kur'an-ı Gönlüne Yaz' tanıtım...

Google Haberlere Abone ol
Yaz Kur'an kursları 23 Haziran'da başlayacak

Yaz dönemi Kur'an kursları yurt genelinde 23 Haziran'da başlayacağı belirtildi. Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB), çocukların camiye ilgisinin artması için 'Camiye Koşalım, Kur'anla Buluşalım', 'Gel Bu Yaz Kur'an-ı Gönlüne Yaz' tanıtım afişlerini hazırlattı.

Yaz Kur'an Kurslarının ülke genelinde 23 Haziran 2014 tarihinde saat 10.00'da Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde yapılacak programda DİB Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kâmil Yılmaz, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Erbaş'ın katılım ve konuşmalarıyla başlayacağı bildirildi. Yaz kurslarına kayıtların 16 Haziran'da başladığı ifade edildi. 23 Haziran'da başlayan yaz kurslarının 22 Ağustos'ta sona ereceği belirtildi.

23 Haziran'da başlayacak olan ve 22 Ağustos'ta sona erecek olan yaz kurslarının 3 dönemde gerçekleşeceği, bunların birinci dönem: 23 Haziran–11 Temmuz, ikinci dönem, 14 Temmuz–01 Ağustos ve üçüncü dönemin ise 4 Ağustos–22 Ağustos tarihleri arası olacağı kaydedildi.

Ayrıca, yaz Kur’an kurslarına katılmak isteyen engellilere imkânlar ölçüsünde yardımcı olunacağı ve her ilde en az bir cami ve Kur'an kursu engellilere yönelik hazırlanacağı ifade edildi.

CİHAN

Yorumlar