Yaylalara otobüs seferlerini artırdık

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yaz mevsimiyle birlikte yaylaların nüfusunun çoğaldığına dikkat çekerek, yaylalara gerçekleşecek otobüs seferlerinin artırıldığını belirtti. Mersin’de sıcakların kendisini iyiden...

Google Haberlere Abone ol
Yaylalara otobüs seferlerini artırdık

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yaz mevsimiyle birlikte yaylaların nüfusunun çoğaldığına dikkat çekerek, yaylalara gerçekleşecek otobüs seferlerinin artırıldığını belirtti.

Mersin’de sıcakların kendisini iyiden iyiye hissettirdiği bu günlerde, yaylaların dolup taştığına dikkat çeken Başkan Kocamaz, "Özellikle çalışan kesim arasında günübirlik yaylalara giden çok sayıda vatandaşımız var. Bu insanlarımızın yaylalara rahat bir şekilde gidip-gelmelerini sağlamak için, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçlarının sefer sayısını arttırdık. Böylece yaylalara giden vatandaşlarımız hem kendi araçlarını kullanarak fazladan benzin masrafına girmemiş oldu, hem de aracı olmayan vatandaşlarımız istedikleri saat diliminde seyahat etme imkanına kavuşmuş oldu." diye konuştu.

Arslanköy, Gözne, Ayvagediği, Değirmençay, Soğucak, Bekiralanı, Tepeköy, Fındıkpınarı, Kuzucubelen, Güzelyayla, Parmakkurdu ve İnsu gibi nüfus yoğunluğunun çok olduğu yaylalara günde 4 ile 10 arasında sefer yapıldığını sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, "Vatandaşlarımızın huzuru ve rahatlığı için ne gerekiyorsa o yapılacak. Benim vatandaşım 60 kilometre uzakta, Torosların eteğinde yer alan yaylasına Belediye’nin imkanlarıyla, ucuz ve güvenilir bir şekilde seyahat etmenin rahatlığını yaşayacak." dedi.

CİHAN

Yorumlar