Yaylada kaybolan 2 üniversite öğrencisine 4 saatte ulaşıldı

Trakking için İstanbul'dan Kocaeli'ne gelen İnönü Yaylası'na çıkan 2 üniversite öğrencisi bir süre sonra kayboldu. Jandarmayı arayan gençler kaybolduklarını bildirdi. Gençler jandarmanın 4 saatlik bir arama faaliyeti sonrasında sağ salim...

Google Haberlere Abone ol
Yaylada kaybolan 2 üniversite öğrencisine 4 saatte ulaşıldı

Trakking için İstanbul'dan Kocaeli'ne gelen İnönü Yaylası'na çıkan 2 üniversite öğrencisi bir süre sonra kayboldu. Jandarmayı arayan gençler kaybolduklarını bildirdi. Gençler jandarmanın 4 saatlik bir arama faaliyeti sonrasında sağ salim bulundu.

İstanbul Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencisi oldukları öğrenilen Cem Dursun ve Talat Ayazma isimli iki genç, trakking yapmak için Başiskele ilçesine geldi. İnönü Yaylası'nda gün boyu dolaşan iki genç, dönüş yolunu bulamayınca kaybolduklarını fark etti. Bir müddet daha yollarını bulmaya çalışan gençler bir netice elde edemedi. Son çare olarak şarjları bitmek üzere olan cep telefonlarıyla 156’yı arayan gençler kaybolduklarını bildirdi. Jandarmaya hangi güzergahtan gittiklerini anlatan gençlere, ihbarın ardından yaklaşık 4 saat sonra İnönü Yaylası'nda bir tepenin altında ulaşıldı. Cem Dursun ve Talat Ayazma daha sonra Başiskele ilçesine getirildi. Jandarmaya teşekkür eden iki genç, ilçede bıraktıkları araçlarıyla İstanbul'a döndü.

CİHAN

Yorumlar