Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde trafik tıkandı

Dün büyük bir törenle açılan Yavuz Sultan Köprüsü bugün trafik yoğunluğundan tıkandı

Google Haberlere Abone ol
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde trafik tıkandı
İstanbul'un üçüncü köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü, dün açıldı bugün tıkandı. Köprünün Anadolu'dan Avrupa'ya geçiş güzergahında büyük bir tıkanıklık yaşanıyor. Köprüden geçerken durup fotoğraf çekmek isteyenlerin büyük oranda neden olduğu trafik yoğunluğu trafik haritalarına da ilk kez kırmızı olarak geçti. 

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ilk günden trafik yoğunluğu yaşandı. Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı ve çok sayıda yabancı devlet adamının bulunduğuYavuz Sultan Selim Köprüsü'nde araç yoğunluğu başladı.

İBB trafik verilerinden edinilen bilgiye göre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde Anadolu'dan Avrupa'ya geçişlerde öğlen saatlerinde yoğun araç trafiği yaşanırken Anadolu'dan Avrupa'ya geçişlerde akıcı bir trafik seyrediyor.

MERAKLI VATANDAŞLAR

Vatandaşların çoğunluğu köprüyü merakından bölgeye akın ediyor. Dün akşamdan başlayan köprü ziyaretleri bugün de devam etti. Köprüde durup fotoğraf çekmek isteyen meraklı vatandaşlar güvenlik görevlileri itarafından uyarılıyor; ancak yine de yoğunluk yaşanıyor. 

Yorumlar