Yavuz Selim Koleji başarılarıyla göz kamaştırıyor

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde faaliyet gösteren Yavuz Selim Koleji’nin başarıları göz kamaştırıyor. Eğitim ve spor’dan kültür- sanat faaliyetlerine birçok alanda gösterdiği başarı okulu marka haline getirdi. Okulun üniversitelere...

Google Haberlere Abone ol
Yavuz Selim Koleji başarılarıyla göz kamaştırıyor

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde faaliyet gösteren Yavuz Selim Koleji’nin başarıları göz kamaştırıyor. Eğitim ve spor’dan kültür- sanat faaliyetlerine birçok alanda gösterdiği başarı okulu marka haline getirdi. Okulun üniversitelere yerleştirmedeki başarısı da yüzde 95 olarak ifade ediliyor. Son LYS sınavında büyük bir başarı örneği göstererek adını ilk bin arasına girdirmeyi de başardı.

    Yavuz Selim Koleji, kaliteli eğitimi ile göz dolduruyor. 23 yıllık eğitim tecrübesiyle son 4 yılda 378 mezun verdi. Bunlardan 350’si Türkiye’nin seçkin üniversitelerine yerleşti. Mezunlardan 36 öğrenci tıp, 49’u hukuk, 71’i mühendislik, 20’si mimarlık, 35’i fen- edebiyat ve 105’i de diğer fakültelere girdi.

    Son LYS sınavlarında başarılarını perçimlediklerini anımsatan Okul Müdürü Adem Kütükçü, öğrencilerin hem okulun hem de Tavşanlı'nın göğsünü kabarttığını ifade etti.

    Deneyimli eğitim kadrosuyla hizmet ettiklerini belirten Kütükçü, "Okulumuz eğitimde, sporda ve kültür- sanatta marka oldu. Birçok başarı ve ödül kazandı. Yılsonu sergileri büyük ilgi gördü. Öğrenci ve veliler bu tür etkinliklerle bir yılın meyvelerini görme fırsatı buldu. Spor müsabakalarında da derecelerimiz var. Okul, veli ve öğrenci üçgeninde sağladığımız güçlü diyalog sayesinde başarılarımız her yıl artarak devam ediyor. Eğitime kattığımız pozitif enerji ile Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden okulumuza rağbet var." dedi. CİHAN

Yorumlar