Yavru kartallar sahaya indi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Beşiktaş taraftarları Derneği tarafından düzenlenen Yaz futbol okulu başladı. 36 çocuğun katıldığı etkilik 1 sene sürecek. Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği tarafından 6-16 yaş arası çocukların katıldığı...

Google Haberlere Abone ol
Yavru kartallar sahaya indi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Beşiktaş taraftarları Derneği tarafından düzenlenen Yaz futbol okulu başladı. 36 çocuğun katıldığı etkilik 1 sene sürecek.

Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği tarafından 6-16 yaş arası çocukların katıldığı yaz futbol okulu bugün Kışla Halı Saha tesislerinde başladı. Teknik ve kondisyon ağırlıklı olarak başlayan futbol okulunda oyuncuların oldukça heyecanlı oldukları gözlenirken, futbolcu adaylarının aileleri de çocuklarını ilk günlerinde yalnız bırakmadı. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Eray İlhan ya futbol okulu ile ilgili açıklamasında amaçlarının çocukları küçük yaşta spora alıştırmak ve kötü alışkanlılardan uzaklaştırmak olduğunu söyledi.

İlhan açıklamasında “Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği olarak 6-16 yaş olan hem üyelerimizin hem de dışarıdan katılan çocuklarımızı davet ettik. Şu anda 6-9 yaş arası öğleden sonra da büyük kategori dediğimiz çocuklarımızla çalışma yapacağız. Amacımız burada çocukları küçük yaşta spora alıştırmak ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak” dedi.

Yaz Futbol okulu hocası İlker Bozkurt ise amaçlarının sadece vakit geçirmek olmadığını, çocuklara liderlik ruhu başta olmak üzere kaybetmek üzereyken de kazanılabileceğini kazandırmak olduğunu söyledi. Bozkurt açıklamasında Biz çocuklarımızın hem yaz tatillerini iyi geçirmelerini Bedensel, zihinsel ve hem de fiziksel gelişmeyi, birlik beraberliği sağlamak liderlik vasıflarını, toplumsallaşmayı, kazanmayı, kaybetmek üzereyken kanmayı ve kaybetseler bile bunu kabullenmeyi öğretmeye çalıcağız. Çocuklar istekli ve hevesli.ç Bu aktivitasyonu daha da ilerilere taşımak istiyoruz” dedi.

Beşiktaş taraftarları derneği tarafından başlarılan ve 36 çocuğun katıldığı etkinliğin 1 sene devam edeceği öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar