Yavaş ve Yaşar, 40’a yakın sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile buluştu

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Mansur Yavaş’ı Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
Yavaş ve Yaşar, 40’a yakın sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile buluştu

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Mansur Yavaş’ı Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde ağırladı. Ankara Gönüllüleri tarafından organize edilen ve CHP Ankara İl Başkanlığı’nın desteğiyle düzenlenen toplantıda Yaşar ve Yavaş, 40’a yakın sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcisi ile bir araya geldi.

Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, CHP il yönetim kurulu ve gençlik kolları üyeleri, 40’a yakın STK temsilcisi ve partililer katıldı.

'Gökçek gidecek Mansur gelecek' sloganları arasında STK temsilcilerine seslenen Yavaş, demokrasilerde STK’ların öneminde değindi. Yavaş, “STK’ların ve demokratik kitle örgütlerinin desteklerine her zaman ihtiyaç duyuyoruz. Sizlerin görüşü bizler için çok önemli. Vaatlerimizi gerçekleştirmek için inşallah seçimlerden sonra da bir araya geleceğiz. Sayın Fethi Yaşar’ın da hep bahsettiği gibi biz aslında kamu görevlisiyiz. Vatandaşın gülümsemesi bizim için yeterli. Empati yapmayı bilmeliyiz. Ortak akılla Ankara’yı daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz.” dedi.

“SU VE ULAŞIM UCUZLAYACAK”

Vatandaşlara vergilerinin karşılığını iyi hizmet ederek vereceğini ifade eden Yavaş, her projeyi vatandaşa ve işin ehli kişilere danışarak hayata geçireceklerini belirtti. Belediye hizmetlerinin ucuzlayacağını vurgulayan Yavaş, “Belediye Meclisi’nin yetkisi ile suyu ve ulaşımı ucuzlatacağız. Maddi durumu iyi olmayan ailelere de yardım edeceğiz. Çocuklara burs, servis imkanı sağlayacağız. 30 Mart Melih Gökçek’i işten çıkartma günüdür. Bugün, birlik ve beraberlik zamanıdır.” ifadelerini kullandı.

YAŞAR’DAN YAVAŞ’A DESTEK

STK üyeleriyle ve partililerle bir araya gelmekten onur duyduğunu kaydeden Yaşar ise “İnsanlarımızın ne zorluklarla yaşadıklarını çok iyi biliyorum. Seçimlerde devletin kaynaklarını doğru kullanacak dürüst insanlara ihtiyaç var. Verdiğim sözleri hep tuttum. O yüzden Yenimahalle’nin hangi sokağına gitsem vatandaşın sevgisiyle karşılaşıyorum.” şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara Büyükşehir Belediyesi için Yavaş’ı aday göstererek çok doğru bir karar verdiğine dikkat çeken Yaşar, “Mansur Yavaş, Beypazarı ilçesini, Ankara’nın turizm merkezi yaptı. Ankara’da da doğru hizmet diyorsanız Yavaş’ı destekleyin. Radikal bir siyasetçi değilim. Her görüşe saygı duyuyorum. Kimseyi ötekileştirmiyorum. Kol kola girme zamanı geldi de geçiyor.” diye konuştu.

Konuşmalarının ardından Yavaş ve Yaşar, düzenlenen kokteylde STK üyeleriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

CİHAN

Yorumlar