Yaşlı vatandaşları AK Parti'ye oy vermeye yönlendiren kişiye tepki

Eskişehir’de Cemal Mümtaz Anadolu Lisesi’ndeki 1765 nolu sandıkta, bir görevlinin gelen yaşlı vatandaşları yardım bahanesiyle AK Parti’ye oy vermeleri konusunda yönlendirdiği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Yaşlı vatandaşları AK Parti'ye oy vermeye yönlendiren kişiye tepki

Eskişehir’de Cemal Mümtaz Anadolu Lisesi’ndeki 1765 nolu sandıkta, bir görevlinin gelen yaşlı vatandaşları yardım bahanesiyle AK Parti’ye oy vermeleri konusunda yönlendirdiği ortaya çıktı. Duruma diğer partililerin tepki göstermesine rağmen herhangi bir resmi işlem yapılmaması dikkat çekti.

Merkez Tepebaşı ilçesinde bulunan Cemal Mümtaz Anadolu Lisesi’nde oy kullanan yaşlılara yönlendirme yapıldığı iddia ediliyor. Cemal Mümtaz Anadolu Lisesi 1765 nolu sandıkta, bir şahsın oy kullanmak için gelen yaşlı vatandaşlara yardım etme bahanesiyle oylarını AK Parti'ye atmaları yönünde telkinde bulunup ‘ampulu’ işaretlemelerini istemesi dikkat çekti. Durumu fark eden parti müşahitleri ve oy kullanmaya gelen vatandaşlar, bu hadiseye tepki gösterdi. Ancak tepkilere rağmen konuyla ilgili görevliler tarafından her hangi bir işlemin veya tutanağın tutulmadı. Bu durum diğer partililerin tepkisine neden oldu. Müşahitler bu şahıs hakkında tutanak tutulmasını istiyor.
CİHAN

Yorumlar