Yaşlı kadını sürükleyip, 285 bin doları kaptılar

Bakırköy'de, bir bankadan 285 bin dolar çeken aile, araçla evlerinin garajına girerken kapkaça uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Yaşlı kadını sürükleyip, 285 bin doları kaptılar

Bakırköy'de, bir bankadan 285 bin dolar çeken aile, araçla evlerinin garajına girerken kapkaça uğradı. Garaj kapısına başka bir araçla yaklaşan hırsızlar, kolunda para çantası bulunan yaşlı kadını yerde sürükleyip, çantayı alarak kayıplara karıştı. Kapkaç anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Florya'da yaşayan Aysel Uslu (71), torunu, torununun eşi ve çocuklarıyla birlikte para çekmeye gitti. Bankadan 285 bin dolar çeken Uslu ve ailesi araçlarına binerek eve geri döndü. Uslu ve ailesi araçla evlerinin garajına girdiği sırada, başka bir araç gelerek garaj kapısının önünde durdu. O sırada yabancı aracın arka koltuğunda oturan bir kişi hızla Uslu’nun kolundaki içi para dolu çantayı kaptı. Hemen araca binen şahıs, olay yerinden kaçtı.

Kapkaç sırasında yaşlı kadın yerde sürüklendi. Kolunun çıktığı tespit edilen Uslu, hastanede tedavi altına alındı. Bu arada, kapkaç anı evin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, yabancı aracın garaja yaklaşması ve kapkaç sonrası yaşanan koşuşturmaca yer alıyor.

Aysel Uslu, olay anını şöyle anlattı: “Bankaya girdik para çekmek için. Sonra bankadan çıktık. Onlar bizi takip ediyormuş ama tabi biz farkında değiliz. Kendi evimizin garajı var garaja girdik. Para benim elimdeydi. Torunlarımın birinin kucağında çocuk uyuyordu, diğeri de araba kullanıyordu. Ben elimde tutuyordum çantayı. Arabadan önce ben indim. 3-4 adım atmadım. Bizim arkamızdan bir saniye bile sürmeden garaja başka bir araba daha girdi. Hatta eltimin arabası olduğunu sandım. Benim damat, yabancı araba mı diye bakmaya kalmadı hemen benim elimden çantaya saldırdılar. Ben de torunum zannettim. Bir baktım beni yere yatırıp sürükledi. Tabi benim kolum çıktı. Damadım arkasından gidene kadar kaçtı gittiler. Takip edildiğimizi düşünüyoruz. Çünkü bankadan parayı çektikten sonra Yeşilköy’e de uğradık biz. İnşallah çıkar para.”
CİHAN

Yorumlar